Cursuri de tango argentinian pentru incepatori – Tango Feliz

 

TANGO FELIZ Iasi, scoala care acum 8 ani a adus tangoul argentinian in Iasi si in Moldova, va invita sa descoperiti alaturi de noi un dans elegant, rafinat si plin de pasiune – in cadrul seriei 24 de incepatori!

Cursurile grupei de incepatori dureaza TREI LUNI – 24 de sedinte de curs si 12 sedinte de practica- si sunt tinute de catre un cuplu de profesori entuziasti, seriosi si bine pregatiti, dar mai ales cu multa dragoste fata de tango.
Osvaldo si Yoana va vor impartasi din cunostintele lor si va vor face sa va indragostiti de magia imbratisarii pe muzica – tangoul argentinian!

Vi se ofera  posibilitatea sa studiati si exersati tango  pana la 6 ore/saptamana! De asemenea, in fiecare weekend, este organizata milonga – petrecere la care se danseaza tango – unde veti putea pune in aplicare tot ce ati invatat la cursuri.

INSCRIERE

Salariati:  singuri – 250 lei/intregul modul (83 lei/luna);  in cuplu – 440 lei/cuplu (73 lei/luna/persoana). Elevi/studenti/ pensionari: – singuri – 210 lei/intregul modul (70 lei/luna); – in cuplu – 360 lei/intregul modul (60 lei/luna/persoana); – cupluri mixte: 400 lei/intregul modul (67 lei/luna/persoana).

Preturile sunt valabile in cazul achitarii integrale in primele 4 saptamani ale cursurilor. In caz contrar, pretul este de 100 lei/ luna

Pentru detalii si inscrieri: telefon – 0747276899; mail: tangofeliziasi@gmail.com.

Orarul cursurilor:

MARTI

  • 19:00 – 20:30 – Curs
    20:30 – 22:00 – Practica (interval in care puteti exersa figurile invatate si sa cunoasteti si alti dansatori mai vechi si mai noi, precum si alti profesori)

JOI

  • 20:30 – 22:00 Curs

INFO

TANGO FELIZ

E-mail: tangofeliziasi@gmail.com

Web page: www.tangoiasi.com

FB: www.facebook.com/Tango-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: