Cursuri de pictura cu trainerul Dan Ursu

curs-pictura-ursu

Sunteti asteptati cu drag la cursurile de pictura organizate de trainerul Dan Ursu. Cursul este dedicat atat incepatorilor cat si celor ce vor sa-si imbunatateasca tehnica de lucru. Se ofera participantilor oportunitatea de a participa la aceste cursuri intr-un mod relaxant si creativ, intr-o atmosfera calda, alaturi de oameni deschisi si veseli.

Program de cursuri pe teme specifice:

  • In intervalul 21-23 august 2015 – Pictura camere pentru copii.
  • In intervalul 28-30 august 2015 – Portrete pictate.

Obiective: Metode de schitare a desenului; Compozitie si paginare a lucrarii in ambient; Tehnici de aplicare a culorii; Efecte si texturi decorative; Pastrarea proportiilor; Modul de creare a efectelor de perspectiva; Alegerea corecta a tipului de materiale in functie de lucrare.

Cursurile includ: Suportul, vopselurile si pensulele sunt incluse in pret; Cina festiva de la sfarsitul cursului ales; Cafea. Cursurile nu includ: Transportul; Cazarea; Celelalte mese.

Trainer: Designer Dan Ursu.

INSCRIERE

Durata fiecarui curs este de 3 zile, de vineri pana duminica. Pretul fiecarui curs este de 600 de lei. Persoanele care doresc sa participe la ambele cursuri vor beneficia de o reducere de 200 lei, costul final ajungand la 1000 lei. Locurile sunt limitate la max. 10 persoane. Pentru programari si detalii sunati la: 0742 754 776.

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: