Cursuri de pictura cu trainerul Dan Ursu

curs-pictura-ursu

Sunteti asteptati cu drag la cursurile de pictura organizate de trainerul Dan Ursu. Cursul este dedicat atat incepatorilor cat si celor ce vor sa-si imbunatateasca tehnica de lucru. Se ofera participantilor oportunitatea de a participa la aceste cursuri intr-un mod relaxant si creativ, intr-o atmosfera calda, alaturi de oameni deschisi si veseli.

Program de cursuri pe teme specifice:

  • In intervalul 21-23 august 2015 – Pictura camere pentru copii.
  • In intervalul 28-30 august 2015 – Portrete pictate.

Obiective: Metode de schitare a desenului; Compozitie si paginare a lucrarii in ambient; Tehnici de aplicare a culorii; Efecte si texturi decorative; Pastrarea proportiilor; Modul de creare a efectelor de perspectiva; Alegerea corecta a tipului de materiale in functie de lucrare.

Cursurile includ: Suportul, vopselurile si pensulele sunt incluse in pret; Cina festiva de la sfarsitul cursului ales; Cafea. Cursurile nu includ: Transportul; Cazarea; Celelalte mese.

Trainer: Designer Dan Ursu.

INSCRIERE

Durata fiecarui curs este de 3 zile, de vineri pana duminica. Pretul fiecarui curs este de 600 de lei. Persoanele care doresc sa participe la ambele cursuri vor beneficia de o reducere de 200 lei, costul final ajungand la 1000 lei. Locurile sunt limitate la max. 10 persoane. Pentru programari si detalii sunati la: 0742 754 776.

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: