Cursuri de patinaj cu instructor personal la Palas

palas junior

Copiii sau adulţii care, în această iarnă, doresc să înveţe să patineze, repede şi facil, sunt aşteptaţi la Palas. Aici, singurele patinoare din Iaşi pun la dispoziţia clienţilor săi un nou serviciu: cursuri cu instructor personal.

Cei mici pot învăţa cum să se mişte pe gheaţă la Palas Ice Junior, patinoar dedicat lor şi situat în parc, lângă restaurantul Chef Galerie. Cu o capacitate de maximum 100 de persoane, Palas Ice Junior permite accesul doar copiilor cu vârsta de până la 12 ani. Prichindeii vor avea ocazia să înveţe să patineze de la specialişti, în sesiuni private, cursurile fiind organizate de luni până vineri, între orele 11.00 – 20.30. În continuare, copiii care doresc să îşi perfecţioneze tehnica de patinaj se pot înscrie la cursurile de grup, programate sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10.00 – 12.50.

Şi cei mari, care şi-au propus să se iniţieze în tainele patinajului şi vor să beneficieze de întreaga atenţie a instructorului, pot opta pentru sesiunile personalizate, de pe Palas Ice. Acestea au loc de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.30.

Prețul unei şedinţe cu instructorul personal pe Palas Ice sau Palas Ice Junior este de 40 de lei.

Palas Ice şi Palas Ice Junior sunt deschise iubitorilor de patinaj în fiecare zi, în sezonul rece. Detalii referitoare la programări şi orar se găsesc pe www.palasmall.ro.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: