Pentru prima dată la Iași: cursuri de limbi străine părinte – copil

Cursuri_eurolenguas-afis-iasiFii colegul de bancă al copilului tău!

Vrei să fii un model pentru copilul tău? Vrei să petreci timp de calitate cu fiica/fiul tău? Centrul de limbi străine Eurolenguas lansează un nou concept original: “Fii colegul de bancă al copilului tău”, un serviciu de limbi străine pentru întreaga familie. Practic, părinții și copiii pot învăța împreună o limbă străină într-un cadru relaxat și informal, unde surprizele plăcute completează un proces eficient și creativ de învățare.

„Știm că uneori poate fi o provocare pentru părinți când cel mic învață la grădiniță sau la școală o limbă pe care aceștia nu o știu. Cursurile de limbi străine părinte – copil sunt structurate astfel încât ambii cursanți să profite de cele două ore de studiu. Mai mult, învățarea poate continua și acasă, datorită materialelor oferite de Eurolenguas. Este un mod inedit de petrecere a timpului liber și o ocazie pentru părinți să își cunoască mai bine copilul”, a declarat Irina Mihaela Vasilescu, managerul Centrului de limbi străine Eurolenguas.

La cursuri se pot înscrie părinți cu copii cu vârste începând de la 3 ani.  Aceștia pot alege oricare din limbile predate la centrul nostru: engleză, franceză, spaniolă, germană și italiană, iar nivelul de cunoștințe se stabilește prin testare.

Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași a fost înființat în anul 2007 din pasiune pentru educație. Echipa de profesori ai Centrului Eurolenguas se remarcă prin perfecționare continuă și diversificarea tehnicilor de predare și învățare de noi limbi străine.

ÎNSCRIERI

Prețurile încep de la 450 de lei pentru două persoane/5 ședinte și variază în funcție de numărul de ore pentru care optează fiecare client.

INFO

Eurolenguas – Centru de Limbi Străine

Puteți obține informații suplimentare la numărul de telefon 0752 266 277 sau la adresa de e-mail centrul.eurolenguas@yahoo.com.

www.eurolenguas.ro

www.facebook.com/Centrul.Eurolenguas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: