Cursuri de limba franceza

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri in perioada aprilie – iunie 2010. Cursurile oferite de CCF asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care sa certifice capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU in 2010!!!!! Organizam cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile “a la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF organizeaza si cursuri de limba româna pentru straini!

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF, de luni pâna joi, de la 9.00 la 12.00 si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00.

Pe aceeaşi temă:
sotron-targ-de-carti-jocuri-distractie-muzeul-literaturii-iasi-afis-2014

„Șotron”, târg de cărți, jocuri și distracții pentru copii și adolescenți la Muzeul Literaturii Române Iași

curs-introductiv-de-filosogie-si-psihologie-afis-iasi-2014

„Descoperă Filosofia”, curs introductiv de filosofie și psihologie

eurolenguas-picnic-in-limbi-straine-pentru-copii-afis-2014

Picnic în limbi străine pentru copii în Parcul Palas

curs-international-de-maiestrie-interpretativa-violoncel-judith-ermert-iasi-afis-2014

Concert de gală al cursanților Masterclass-ului de violoncel susținut de Judith Ermert (Germania)

Ultimele articole publicate:
roots

Roots Revival Romania pleaca în țară

Andrew-Louth,-profesor-emer

Andrew Louth, profesor emerit de studii patristice și bizantine din Marea Britanie, conferențiază la Iași în cadrul FILIT 2014

afis-TANGO

Turneul national ”VĂ PLACE TANGO?” soseste la Iasi

rezervari-FILIT

Rezervari on-line pentru cele cinci seri FILIT

Cuvinte cheie: ,

Lasa un comentariu