Cursuri de limba franceza

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri in perioada aprilie – iunie 2010. Cursurile oferite de CCF asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care sa certifice capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU in 2010!!!!! Organizam cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile “a la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF organizeaza si cursuri de limba româna pentru straini!

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF, de luni pâna joi, de la 9.00 la 12.00 si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00.

Pe aceeaşi temă:
LEGO-Science-Week-1

LEGO Science Week @Creatoria Iasi

crucea-rosie-prim-ajutor

Curs de prim ajutor la Crucea Rosie Iasi

curs barista latte art

Cursuri Barista basic si Latte Art in Iasi

comunicare-relatii-publice

Workshop de Comunicare şi Relaţii publice pentru antreprenori

Ultimele articole publicate:
peisaj-urban-expo

Piata Unirii Piata Artei – Peisaj Urban

afis-2016

Concursul National de Gimnastica Aerobica “Cupa Iasului” 2016

redeschidere-times

TIMES se redeschide !

festivitate-deschidere-uaic

UAIC – Festivitatea de deschidere a anului universitar 2016 – 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: