Cursuri de limba franceza

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri in perioada aprilie – iunie 2010. Cursurile oferite de CCF asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care sa certifice capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU in 2010!!!!! Organizam cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile “a la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF organizeaza si cursuri de limba româna pentru straini!

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF, de luni pâna joi, de la 9.00 la 12.00 si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00.

Pe aceeaşi temă:
Cursuri_eurolenguas-afis-iasi

Pentru prima dată la Iași: cursuri de limbi străine părinte – copil

Forum_Antreprenoriat_Feminin_afis_iasi_2014

Forumul Antreprenoriatului Feminin, Ediţia I

eurolenguas-picnic-in-limbi-straine-pentru-copii-afis-2014

Picnic în limbi străine pentru copii în Parcul Palas

cursuri-examene-franceza-institutul-francez-iasi-afis-2014

Cursuri si examene la Institutul Francez Iasi: septembrie-decembrie 2014

Ultimele articole publicate:
chase-the-sun-fever

Chase The Sun Sessions ↯ Grid // Evolve // Dru // Tudor G // Keeble

Mos-Nicolae,-Restaurant-Tra

Traditii de Sannicoara la Restaurant Traian

capoeira

Seminar Capoeira: ”BRINCANDO NA NEVE”, editia a IX-a

concert-caritabil---razvan

Concert caritabil de muzica clasica. Ajutati-l pe Razvan!

Cuvinte cheie: ,

Lasa un comentariu