Cursuri de limba franceza

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri in perioada aprilie – iunie 2010. Cursurile oferite de CCF asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care sa certifice capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU in 2010!!!!! Organizam cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile “a la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF organizeaza si cursuri de limba româna pentru straini!

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF, de luni pâna joi, de la 9.00 la 12.00 si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00.

Pe aceeaşi temă:
kaufman-cultura-serviciilor-superioare-foto

Cultura serviciilor superioare, carte si conferinta sustinuta de Ron Kaufman la Bucuresti

cursuri-examene-franceza-institutul-francez-iasi-afis-2014

Cursuri si examene la Institutul Francez Iasi: septembrie-decembrie 2014

Forum_Antreprenoriat_Feminin_afis_iasi_2014

Forumul Antreprenoriatului Feminin, Ediţia I

delf-dalf-diplome-de-franceza-foto-2015

Ultimele saptamani de inscrieri la cursuri si examene DELF / DALF

Ultimele articole publicate:
Teatrul-National-Iasi-foto

„Variaţiuni pe modelul lui Kraepelin”, la Teatrul Național din Iași/ PREMIERĂ

saturday-trumpets

Sean Jay Dee @The Trumpets

cabaret-party

Cabaret Party @Master Pub

deep-house-3

Deep House Specials 3 @Mignon Cafe

Cuvinte cheie: ,

Lasa un comentariu