Cursuri de limba franceza

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri in perioada aprilie – iunie 2010. Cursurile oferite de CCF asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care sa certifice capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU in 2010!!!!! Organizam cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile “a la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF organizeaza si cursuri de limba româna pentru straini!

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF, de luni pâna joi, de la 9.00 la 12.00 si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00.

Pe aceeaşi temă:
LEGO-Science-Week-1

LEGO Science Week @Creatoria Iasi

comunicare-relatii-publice

Workshop de Comunicare şi Relaţii publice pentru antreprenori

crucea-rosie-prim-ajutor

Curs de prim ajutor la Crucea Rosie Iasi

curs content marketing

Curs de Content Marketing pentru incepatori

Ultimele articole publicate:
tamaz

Tamaz lansează single-ul “Goală”

petrecere tiki village

Petreceri de weekend @Tiki Village

duminici cu teatru-bojdeuca

Duminici de teatru pentru copii la Bojdeuca lui Ion Creanga

Afi--WSU-2016

Experimenteaza studentia la Universitatea de Vest din Timișoara

Cuvinte cheie: ,

Lasa un comentariu