Cursuri de invatat mersul pe bicicleta | Decathlon Iasi

De marti, 30 martie 2021 incepe cel de-al optulea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi.

Cursurile au loc in fiecare MARTI si JOI in cate doua grupe, de la 18:00 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in parcarea Decathlon.

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.55.90.30 – telefon la care iti va raspunde Cristi sau scriind un mesaj privat pe pagina lor de facebook. Nu este nevoie sa veniti cu bicicleta proprie. Se pun la dispozitie prin intermediul partenerilor (Magazinul Decathlon Iasi) biciclete potrivite in functie de inaltimea si greutatea fiecarui cursant.

INSCRIERE

Detalii, multe fotografii si inscrieri aici: http://bit.ly/CursuriPBA. O sedinta costa 50 de lei sau puteti opta si pentru pachetul de 3 sedinte – 135 de lei. In contextul Pandemiei COVID 19 recomandam folosirea mastilor faciale. Noi vom dezinfecta ghidoanele bicicletelor puse la dispozitie dupa fiecare utilizare. De asemenea, recomandam ca insotitorii sa stea la distanta sigura unii de ceilalti.

Locurile sunt limitate!

INFO

ProBike Addiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: