Cursuri de inot pentru copii si adulti

ACS Stomart a deschis sectia de inot pentru copii si adulti. Toti cei interesati sunt asteptati sa se inscrie prin e-mail  office@stomartsport.ro, sau telefonic. Cursurile de inot organizate se vor desfasura la BAIA COMUNALA (in spatele Mitropoliei).

Inotul este o metoda pentru dezvoltare fizica armonioasa a organismului aflat in crestere. Tehnica inotului sportiv este foarte importanta pentru ca nu vei simti nici cel mai mic beneficiu daca nu vei executa corect miscarile, de aceea cateva lectii de inot te vor ajuta sa stapanesti mai bine aceasta tehnica. Inotul prin definitie este: arta de a armoniza respiratia cu miscarile combinate, pentru a da corpului propulsie si un echilibru continuu intr-un ritm anumit. Se deosebeste total de celelalte discipline sportive, deoarece miscarile specifice acestui sport se executa intr-un mediu deosebit – apa.

In timp ce unele animale inoata din instinct, mostenind, omul poseda pu?ine mecanisme care sa functioneze reflex; el învata aceste miscari datorita capacitatilor sale mentale. Prin oferta noastra, ne propunem sa abordam pe pe rand, elemente de baza ale inotului, de la plutirea pe apa, respiratia acvatica, pana la executia corecta a miscarilor de brate si picioare, coordonate cu respiratia, in cele 3 procedee de inot oferite de noi: CRAUL, SPATE, BRAS.

Lectiile pentru copii sunt prezentate la inceput sub forma unor jocuri interactive, intreceri – urmate de o pregatire judicioasa constand in initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor de inot competitional. Cursul de inot poate fi individual sau in grup (maxim 3 persoane). Inotul se poate invata, incepand de la 5 ani (varsta la care se poate comunica cu copilul) pana la orice varsta, daca starea de sanatate permite.

Lucram metodic, folosind cele mai noi si practice exercitii specifice, pentru invatarea inotului cât mai usor si cat mai rapid. Punem accent pe asimilarea corecta si eficienta a tehnicii inotului, nu pe inotul de loisir si de aceea am hotarat sa facem urmatoarele oferte:

ACCES SI INSCRIERI

Puteti alege din cele 3 cursuri de 7 zile, cate unul pentru fiecare stil de inot.

Cursuri de 7 zile, 2 ore/zi (zilele nu trebuie sa fie neaparat consecutive)

 • single: 500 lei
 • grupa dubla: 350 lei/persoana
 • grupa tripla: 280 lei /persoana

Oferim si lectii particulare: single 50 lei; grupa dubla 40 lei/persoana; grupa tripla 30 lei/ persoana

Copii sub 14 ani, SAMBATA de la ora 12:30

Peste 14 ani (adulti), SAMBATA de la ora 13:45

Cursurile de inot au o durata de 75 de minute. Toti practicantii sunt obligati sa aiba , casca de inot, prosop, ochelari, costum baie. NU SUNT ACCEPTATI CEI CU BOLI  DE PIELE. CURSURILE DE INOT SE FAC DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE

Pentru inscrieri:  0747435666 sau e-mail: office@stomartsport.ro

INFO

Asociatia Club Sportiv Stomart Iasi

stomartsport.ro

www.facebook.com/stomartsport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

4 comentarii la “Cursuri de inot pentru copii si adulti”

 1. Crina says:

  Am sunat eu si am vorbit instructoare de inot si urmeaza sa incepem cursul chiar de saptamana viitoare, iar telefonul este inca valabil dar cred sunt din alt sector. adresa aici.

 2. Curs inot adulti says:

  Site-ul asta este al aceluiasi club?

 3. Curs inot adulti says:

  Telefonul mai este valabil? Sunt interesat de curs inot adulti.

 4. dn.stea says:

  Foarte tare!O sa incerc sa ma inscriu.

Scrie un comentariu: