Cursuri de initiere in fotografie cu Dan Mititelu, la CCF

 

Incepand de luni, 31 octombrie 2011, la Centrul Cultural Francez din Iasi vor fi organizate cursuri de initiere in fotografie.

Animat de Dan Mititelu, cursul se adreseaza celor care doresc sa deprinda etapele realizarii unei fotografii, fiind structurat in 20 de lectii tematice (“Cunoasteri si comunicari”, “Informatii si lumini”, “Ochi si urechi”, Perceptii si realitati”, “Reguli si canoane”, “Camere si aparate”, “Culori si griuri”, “Timpi si diafragme”, “Obiective si scopuri”, “Flashuri si filamente”, “Accesorii si alternative”, “Laboratoare si materiale”, “Imagini si fisiere”, “Corectii si prelucrari”, “Gestionari si gestiuni”, “Concursuri si recompense”, “Istorii si conflicte”, “Intrebari si cugetari”, “Legi si legislatii”, “Portofolii si portofele”).

Seria celor 20 de lectii totalizeaza 40 de ore, iar intalnirile vor avea loc in perioada octombrie 2011-ianuarie 2012, de doua ori pe saptamana, luni si marti, intre 18.00 si 20.00.

Cursurile vor fi ilustrate de videoproiecţii si se vor desfasura in sala “Benjamin Fondane” a Centrului Cultural Francez din Iasi.

Taxa de participare este de 240 lei si se achita integral la inscriere, pana la data de 28 octombrie, inclusiv.

Programul inscrierilor: luni-joi (10.00-12.00; 13.00-18.00), vineri (10.00-16.00)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: