Cursuri de improvizatie teatrala, improvizatie muzicala, balet, dictie

Cursuri de improvizatie teatrala/ improvizatie muzicala/ balet/ dictie Iasi

Evenimente TFF in perioada urmatoare:

  • Cursuri de improvizatie pentru adulti – incepand cu 6 si 7 martie
  • Curs de improvizatie muzicala – incepand cu 11 martie
  • Cursuri de balet pentru adulti – incepand cu 11 martie
  • Cursuri de balet pentru copii – incepand cu 12 martie
  • Cursuri de improvizatie pentru copii – incepand cu 23 martie
  • Curs intensiv de dictie – 22-23 martie

CURSURI DE IMPROVIZATIE PENTRU ADULTI

Introducere in improvizatie: cursurile vor incepe pe 6 si 7 martie 2013, pe parcursul a 4 saptamani, cele 4 intalniri avand loc miercuri orele 18:00-20:00 sau joi, orele 20:00-22:00.

Improvizatia este abilitatea prin care iti poti accesa rapid creativitatea in situatii neprevazute. Cursurile ajuta la dezvoltarea spontaneitatii, imaginatiei, intuitiei si flexibilitatii, a gandirii pozitive, precum si la cresterea increderii in sine si consolidarea relatiilor cu cei din jur. Toate acestea se petrec într-un mediu distractiv, lipsit de concurenta, in care fiecare isi poate explora latura artistica.Toate cursurile de improvizatie sunt sustinute de o echipa de actori profesionisti, cu experienta in pedagogie, condusa de Mihaela Sirbu.

Mihaela Sirbu este actrita de teatru si film, lect. univ. dr. la Catedra de Arta Actorului a U.N.A.T.C si fondatoarea Teatrului Fara Frontiere si a Scolii de Improvizatie. Preda Arta Actorului la UNATC, dar si la Athanor Akademie din Germania, condusa de prof. David Esrig, precum si improvizatie, fiind specializata in metoda Keith Johnstone. Are o experienta pedagogica in improvizatie de peste 10 ani, lucrind cu actori si studenti, si fiind prima care a introdus in Romania cursuri de improvizatie dedicate persoanelor care vor sa beneficieze de educatie teatrala, fara a fi actori. A lucrat cu peste 1500 de oameni si a format zeci de improvizatori din Bucuresti si din tara.

CURS DE IMPROVIZATIE MUZICALA

Cursurile vor incepe luni, 11 martie, ora 19:00, si cuprind 3 sedinte pe durata a 3 saptamani. Participantii  invata sa creeze pe loc versurile unor cantece, adaptandu-se spontan liniei melodice improvizate de pianist. Cursul este indicat persoanelor cu minima experienta in improvizatie. Profesori vor fi Mihaela Sirbu si Vlad Pasencu.

CURSURI DE IMPROVIZATIE PENTRU COPII (6-9, 10-13 ani)

Cursurile sunt organizate sambata, incepand cu 23 martie, pe parcursul a 4 intalniri. Cursul pentru grupa de varsta 6 – 9 ani se desfasoara intre orele 11:00 – 13:00 iar iar cel pentru grupa de varsta 10 – 13 ani, intre orele 13:00 – 15:00.

Improvizatia este o metoda prin care copiii invata, prin joc, sa se asculte reciproc, sa colaboreze, sa creeze impreuna povestiri, scene sau discursuri. Cursurile sunt o alternativa ce imbina educatia cu distractia. Copiii isi dezvolta creativitatea si isi petrec timpul liber intr-un cadru placut, de invatare alternativa si non-formala.

CURSURI DE BALET PENTRU ADULTI

Program cursuri :

Incepand cu 11 martie, lunea, intre orele 19:00-21:00, pe parcursul a 4 saptamani.

Profesor coordonator : Traian Vlas

Traian Vlas este in prezent profesor la Liceul de Coregrafie Floria Capsali, din Bucuresti. Activitate profesionala : prim solist si coregraf la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” Bucuresti, Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski” Constanta, prim solist la Teatrul de Stat din Linz, Austria.

Beneficiile baletului:

  • Ca orice tip de miscare, si baletul imbina intarirea musculaturii si a conditiei fizice cu stimularea activitatii cerebrale.
  • Cere multa concentare, ajuta la eliberarea tensiunilor, la relaxarea organismului si la oxigenarea creierului

CURSURI DE BALET PENTRU COPII

Program cursuri :

Incepand cu  12 martie, martea si joia, intre orele 18:00-19:00, pe parcursul a 4 saptamani.

Profesor coordonator : Consuella Craciun

Varsta minima pentru inscriere : 4 ani

CURS INTENSIV DE DICTIE

In perioada 22-23 martie, TFF organizeaza un nou curs intensiv de  dictie. Cursul se va desfasura vineri, 22 martie, orele18:00- 21:00 si sambata, 23 martie, orele 10:00-13:00.

Exercitiile pe care cursul se bazeaza pornesc de la tehnici specifice artei actorului dar aplicabilitatea lor este foarte mare, ele fiind utile specialistilor din aproape orice domeniu de activitate. Acestea te ajuta sa-ti imbunatatesti pronuntia, discursul, sa vorbesti mai clar, mai coerent, mai cursiv si mai expresiv.

Cursul este sustinut de lect. univ. dr. Viorica Vatamanu, profesor de „Vorbire scenica” la UNATC „I.L.Caragiale”, actrita si coordonator al Clubului de teatru ERUDIO. In decursul timpului, Viorica Vatamanu a predat cursuri de dictie atat studentilor, cat si clientilor corporate.

Pret cursuri: 150 lei

INSCRIERI

Telefon: 0727.866.673

E-mail: tff@teatrulfarafrontiere.ro

Adresa: Bd. Hristo Botev nr. 7, sector 3, Bucuresti

INFO

www.scoaladeimprovizatie.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: