Cursuri de Franceza

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri in perioada aprilie- iunie 2011. Cursurile oferite de CCF Iasi asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care sa certifice capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF Iasi testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU!!!!! Organizam cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diploma A2, pentru a putea intra fara test de limba in clasele bilingve, si diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile „à la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF Iasi organizeaza si cursuri de limba romana pentru straini!

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF, de luni pana joi (intre 09.00 si 12.00 si intre 13.00 si 18.00), iar vineri de la 09.00 la 16.00. Inscrierile la DELF-DALF, sesiunea 7-8 mai 2011, se fac pana pe 28 aprilie.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: