Scoala de vara British Council / Cursuri pentru copii si adolescenti

Sesiunea de vara B are loc in perioada 8 august – 31 august (cursuri de engleza pentru copii). *Pentru copii  – juniori (clasele 2- 4), seniori (clasele 5-8) si adolescenti (clasele 9 – 12).

British-Council

Programul destinat juniorilor (copii in clasele 2 – 4) se va axa pe cantece si povesti care sunt familiare tuturor copiilor din cadrul scolilor britanice si care prezinta, de asemenea, o atractie universala. Ritmurile copilariei, cantecele si povestioarele de genul: London Bridge is falling down, Oranges and Lemons, There was an old lady, Three little pigs, The owl and the pussycat etc. vor fi folosite ca o baza pentru a patrunde in diverse subiecte lexicale de tipul transporturi, casa si acasa, animale de companie, natura salbatica, imbracaminte, etc.

Acest program va “exploata” creativitatea naturala a copiilor si placerea lor de a spune povesti, ritmuri/masuri si rime si se va concentra asupra extensiei vocabularului, a abilitatilor de ascultare si vorbire si, totodata, asupra abilitatilor de scriere in grupuri, in cadrul anumitor proiecte.

Programul va include si lectii speciale dedicate Jocurilor Olimpice de la Londra si vom organiza si un eveniment special – Jocurile Olimpice British Council. Intentionam sa organizam si mici excursii in apropierea sediului nostru care vor da ocazia copiilor sa descopere limba engleza in situatii de zi cu zi.

Programul destinat seniorilor si adolescentilor (copii in clasele 5 – 12) se va axa pe aspecte ale culturii contemporane britanice potrivite acestei grupei de varsta, folosind materiale de curs speciale, utilizate in cadrul British Council. Subiectele tratate vor include teme precum: familia regala si nunta regala, Olimpiada de la Londra 2012 etc. si, totodata, se vor centra in jurul subiectelor din programa britanica de studii , incluzand aici probleme de tipul reciclarii, nutritiei si incalzirii globale.

Acest program va dezvolta cunostintele de vocabular ale copiilor si va asigura activitati stimulative, de colaborare in vederea realizarii proiectelor, de genul filmarii unei anumite piese, o revista a clasei, un proiect de stiinta sau o propunere de afaceri.

Cursurile vor aborda si tematica Jocurilor Olimpice de la Londra si se va organiza si un eveniment special – Jocurile Olimpice British Council. Copiii vor avea dea asemenea ocazia sa foloseasca limba engleza in situatii de zi cu zi cu ocazia unor mici excursii organizate de noi in apropierea sediului nostru.

INSCRIERI

Juniori&Seniori (clasele 2 – 8)

Juniorii si Seniorii care doresc sa se inscrie la programul scolii de vara vor trebui sa sustina un test de nivel (scris si oral) la sediul British Council.  Va rugam sa rezervati un loc pentru testul de nivel aici.

Adolescenti (clasele 9 – 12)

Adolescentii interesati sa se inscrie la unul dintre cursurile noastre intensive de vara vor sustine un test de nivel. Primul pas este sa rezervati un loc pentru a sustine testul oral. Veti primi un email de confirmare cu instructiuni si link-ul necesar pentru a completa testul scris online. Este necesar sa completati testul scris inainte de a veni la British Council pentru a sustine testul oral.

Taxe de curs si reduceri

Sesiunea de vara B

Copii si adolescenti (36 ore)    1435 RON

Plata se poate face in numerar sau cu card de credit/debit, doar in lei. Nu acceptam cecuri. Pentru plata prin transfer bancar va rugam sa ne contactati la contact@britishcouncil.ro sau 021 307 9600. Oferim o reducere de 70 RON pentru al doilea membru al aceleiasi familii (rude de gradul I), inscris la un curs de engleza de 36 de ore la centrul British Council in acelasi trimestru. Inscrierea se face pe principiul primul venit – primul servit, in limita locurilor disponibile. Locurile nu se pot rezerva.

Taxele includ contravaloarea cursului si materialele oferite pe parcursul lectiilor, dar nu si manualele de curs care trebuie cumparate separat.

Centrul British Council Iasi

Str.Pacurari 4, 700511 Iasi
T/F: 0232 316159
E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

Program cu publicul:

Luni si marti:
13:00 – 19:00
Miercuri, joi si vineri:
10:00 – 16:00

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: