Cursuri de Dansuri Populare la Well Time Fitness

Au început cursurile de Dansuri Populare la Well Time Fitness. Copii +9 ani si adulti. De ce să te înscrii la cursuri de dans popular? Învățând dansul popular românesc, vei descoperi magia dansului folcloric și a portului național. Socializând cu alte persoane de diferite vârste, vei reuși apoi să te integrezi mai ușor într-un grup.

Cum se desfășoară fiecare oră de la cursul de dans popular?

Chiar dacă te afli la prima experiență, prin cursuri de dans popular, vei trece treptat de la ritmul muzicii, la pașii de bază și apoi la coregrafii mai complexe. Fiecare dans folcloric este repetat de-a lungul orelor de curs, astfel ca la final, proaspeții absolvenți ai cursurilor de dans popular românesc, să fie capabili să execute corect fiecare mișcare.

Fără să ai nevoie de cunoștințe sau pricepere în arta dansului popular, veți învăța noi stiluri de dans proveniente din folclorul autohton, distrându-te, alături de instructor și de noii prieteni și parteneri de mișcare!

Nu ezita să  contactezi organizatorii pentru a te înscrie la cursurile de dans popular românesc! Sunteti asteptati sambata, 14 ianuarie 2017,  începând cu ora 13.30 – prezenta în baza programării, 0757142762. Locatie: Str. Bazei 2.2.L, Bl 8 Parter, Complexul Ideal Residence.

INFO

Well Time Fitness

Str. Bazei 2.2.L, Bl. 8. Parter, Complexul Ideal Residence, Iasi

www.facebook.com/welltimefitness

PE ACEEASI TEMA:

End of Summer Dance Camp

Cursuri de dans in luna mai @Dance Energy

Cursuri de dans pentru incepatori la Dance Energy Social

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: