Cursuri de Coafor | Initiere coafor stilist @Maviov Academy

maviov academy-cursuri

Maviov Academy oferă cursuri de coafor incepând cu anul 2006. De atunci au format aproximativ 275 de coafori. Cred în educaţie si consideră că oricine poate invăța să fie un hair stylist de top atât timp cât există dorință de invățare, muncă și perseverentă. Din acest motiv MAVIOV oferă tinerilor pasionaţi de hairstyling şansa de a se perfecţiona sub atenta îndrumare a stiliștilor și profesorilor lor.

La sfârşitul cursurilor de coafor vei primi un certificat de absolvire acreditat de  Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Acesta îţi va permite să profesezi în meseria de coafor în România, cât şi în orice altă ţară din Uniunea Europeană.

După terminarea cursurilor de coafor –  iniţiere coafor stilist,  vei putea să realizezi  tunsori clasice şi moderne prin îmbinarea tehnicilor de tunsoare (linie, graduare, stratificare) cu cele trei forme geometrice de bază (rotund, triunghi şi pătrat). Vei ști să realizezi coafuri simple sau complexe cu ajutorul feonului, bigudiurilor, ondulatoarelor, plăcilor și altor instrumente. De asemenea vei putea realiza coafuri pentru diferite tipuri de ocazie (mirese, cocktail-uri, club etc). Vei avea cunoştinţe de bază în colorimetrie, aplicarea  vopselelor şi a  decoloranţilor pentru a realiza look-uri moderne începând de la simple șuvițe și accente până la lucrări mai complexe.

INSCRIERE

Taxa de participare la cursuri este de 1400 Euro (contravaloarea în lei la cursul BNR a zilei efectuării plății). Taxa poate fi achitată  în rate după cum urmează: O rată de 500 de Euro se achită la înscriere; Restul în 4 rate lunare a câte  225 Euro fiecare. Se ofera discount la plata integrală – o reducere de 5% taxa devenind 1330 Euro.

Maviov Academy este localizata in Iasi, pe Strada Mihai Eminescu nr.3B, vis-a-vis de Policlinica Arcadia de pe Strada Sararie. Daca ai vreo nelamurire ii poti contacta la 0232 / 216 923 sau la 0726 116 862 intre orele: Luni  14:00 – 20:00; Marti – Vineri  09:00 – 20:00; Sambata  08:00 – 17:00.

INFO

Maviov Academy

Strada Mihai Eminescu nr.3b, Iasi

Tel: 0232 / 216 923; 0726.116.862

Web: maviov.ro

FB: www.facebook.com/MAVIOV

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: