Cursuri de balet @Ateneul din Iasi

curs-balet-ateneu

Ateneul din Iasi este o institutie publică de cultură care organizează, produce si găzduieste evenimente culturale. Aici au loc spectacole de teatru, spectacole pe scenă si în aer liber de muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart, expozitii de carte, fotografie, afis, sculptură si grafică, proiectii filme, seminarii, conferinte, întâlniri cu scriitori, festivaluri, dezbateri culturale si concerte.

Baletul este o poveste de viaţă, în perfectă armonie cu cele mai curate sentimente, c u cele mai intense trăiri, cu cele mai sensibile expresii corporale, care necesită studiu şi perseverenţă, atenţie şi concentrare din partea cursantului. Copii sunt cei mai potriviţi participanţi deoarece au frumusetea şi sensibilitatea la îndemână şi au nevoie doar de antrenament şi răbdare pentru a atinge idealurile profesorului. În timp capătă eleganţă, ţinută, un corp antrenat şi o experienţă frumoasă din sala de antrenament şi din spectacolele care se realizează, care vor dăinui peste ani!

Micile balerine pot urma cursurile de balet cu doamna profesoară Simona Petrila, în fiecare zi de miercuri şi vineri. Sala de Balet „Serghei Kotorobai” este complet renovată și dotată la cele mai înalte standarde, sala își așteaptă vechii și noii cursanți pentru a-și defini calea către celebritate!

Accesul cursanţilor în sală se face cu papuci de schimb.

INSCRIERE

Clubul de balet: prof. Simona Petrila. Taxa: 80 lei/lună. Miercuri și Vineri:  ora 17.00-17.50: grupa de începători; 18.00-18.50: intermediari; 19.00-19.50: avansații; Sala de Balet „Serghei Kotorobai”

Înscrierea la cursuri se face prin completarea și depunerea unei cereri tip pe care o puteți obține de la secretariatul instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00). Taxa se achită la fiecare început de lună la casieria instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00).

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: