CURSURI/ „Clubul de limbi străine Eurolenguas”

CURSURI/ „Clubul de limbi străine Eurolenguas”/ Afis Iasi Vino în Clubul Eurolenguas! Vorbim doar limbi străine.

Cunoști deja una din limbile engleză, franceză, germană și spaniolă? Te-ai întrebat ce ai putea face pentru a vorbi mai bine limba străină preferată? Îți dorești să faci conversație într-o limbă străină pentru a vorbi fluent? Dacă răspunsul la întrebările acestea e da, atunci înscrie-te în „Clubul de limbi străine Eurolenguas”, singurul club în care ne întâlnim să vorbim doar limbi străine.

Cine se poate înscrie?

Se pot înscrie în club elevi și studenți interesați de cunoașterea unei limbi străine și de cunoașterea culturii și a obiceiurilor unei țări.

Care sunt avantajele?

  • exersarea unei limbi de circulaţie internaţională (engleză, franceză, spaniolă etc.) pe teme alese;
  • cunoaşterea unor străini veniţi în Iaşi prin programul Erasmus (cunoaşterea culturii unei alte ţări, obiceiuri ş.a.);
  • socializare;
  • legitimaţie de acces în clubul nostru;
  • exersarea unei limbi străine pentru examenul de Bacalaureat;

Cum funcţionează?

În fiecare săptămână, marţea sau miercurea, între orele 14.00 şi 16.00 (prima întâlnire va avea loc marţi, 30.04.2013, la ora 14.00), ne întâlnim la cafeneaua Acaju ca să vorbim într-o limbă străină, să socializăm și să cunoaștem studenți străini aflați în Iași. Mai mult, organizăm activităţi pe teme propuse de membrii clubului Eurolenguas. Confirmarea participării la întâlnire se face până pe 26.04.2013, la adresa de e-mail actadoc@gmail.com.

Cum devin membru?

Înscrierea în Clubul de limbi străine Eurolenguas presupune achitarea unei taxe de 50 de lei pentru materiale şi alte surprize pe care vi le-am pregătit. Taxa poate fi plătită până pe 29.04.2013, la sediul Eurolenguas din strada Sfântul Lazăr, nr. 15 sau ne puteţi suna la numărul de telefon 0752.266.277 pentru confirmarea participării.  Achitarea taxei echivalează cu înscrierea în club  şi dobândirea calităţii de membru. Taxa acoperă participarea la 10 întâlniri.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: