Cursul „Am relații fericite” pe 10 august la Iași

Cursul „Am relații fericite” pe 10 august la Iași/ foto Camelia PatrascanuCamelia Patrascanu, prestigios astrolog, psiholog, consilier in relatii, sustine pe 10 august 2013, la Iasi, cursul “Am relatii Fericite“.

Cursul din 10 august 2013 iti da regulile de functionare in relatie astfel incat:

 • sa obtii fericirea relationala pe care o meriti, sa atragi sufletul pereche
 • daca formezi deja un cuplu, sa gestionezi 100% legatura pe care o ai; sa intelegi ce se intampla cu adevarat intre tine si partener si sa elimini blocajele

Pentru ORICE tip de relatie, oricat de problematica ar fi, exista o CHEIE potrivita. Dupa acest curs, fiecare dintre noi poate invata sa modeleze orice relatie, astfel incat sa poata creea legaturi pline de armonie si intelegere.

Iata ce vei obtine prin participarea la curs:

 • – Tehnica de a „citi” persoana privind in sufletul ei cu adevarat, nu doar in sentimentele ei pentru noi, astfel incat sa nu ne mai lasam pacaliti de aparente
 • – Tehnicile care ne ajuta sa atragem partenerul potrivit astfel incat sa nu mai bajbaim atragand parteneri ineligibili
 • – Tehnicile de gestionare a relatiilor umane (psihologic/energetic/ spiritual)
 • – Instrumentul pentru vindecarea relatiilor karmice: acele legaturi care ne-au marcat si poate ne-au impovarat/blocat (pentru a ne putea elibera de trecut, de energii negative si de paraziti energetici si a ne putea crea un spatiu plin de energie pozitiva pentru relatia actuala sau pentru o viitoare relatie)
 • – Instrumentul pentru ACCEPTARE cu adevarat a oamenilor si legaturilor cu ei. (pentru a putea crea o relatie cu adevarat benefica pentru noi)
 • – Instrumentul pentru centrare in inima noastra inainte de a intra intr-o legatura cu altcineva, (pentru a-l vedea pe celalalt cu inima si nu cu egoul)

Cursul se desfasoara intr-un parteneriat cu Editura For You care va ofera carti cu reducere de 10%  fata de pretul din librarii. Cartile se constituie in bibliografia recomandata la curs. Cartile vor fi la dispozitia tuturor celor interesati, chiar daca nu participa la curs.

Program curs: sambata 10 august 2013 intre orele 10:00 – 18:00

LocatieIasi, sala va fi comunicata ulterior

Orice relatie personala reprezinta o mare provocare pentru fiinta umana. Chiar si legaturile pline de iubire sunt profund incercate de situatii tensionate in care orgoliul, teama, dominarea creeaza toxicitate emotionala.

Armonia relationala se invata

Se invata, pentru ca legaturile dintre oameni (fizice, emotionale, energetice si spirituale) urmeaza anumite legi. Vorbim de legi in iubire desi ne-am astepta ca sufletul sa faca toata treaba. Ar face-o daca i s-ar permite. Dar din pacate, in iubire noi nu traim tot timpul dupa legile sufletului. Pentru ca alte instante intervin in modelarea relatiilor noastre. Astfel, la un moment dat, fara sa ne dam seama si partenerul dar si noi, ajungem sa ne folosim de iubire in mod egoist. Sa manipulam iubirea, sa alteram relatia.

Va recomandam ca la curs sa veniti imbracati comod. Exercitiile si meditatiile vor fi coordonate de Ovidiu Patrascanu, Maestru Reiki.

Dupa cum multi dintre voi stiti deja, Camelia Patrascanu este si consilier in relatii si speaker motivational/inspirational. A sustinut, incepand cu 2002, numeroase speach-uri, iar incepand cu 2007 a initiat o serie de cursuri axate pe relatii, derivate din experienta practica cu mii de clienti. De aceea cursurile sale sunt profund ancorate in realitatea traita de fiecare dintre noi, sunt cu adevarat eficiente si transformatoare!

PREȚ

Pret  promotional – 135 ron

ÎNSCRIERI

Inscrieri la:  0722.121.811 – puteti suna sau puteti lasa un sms solicitand inscriere la curs si veti fi contactati

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Cursul „Am relații fericite” pe 10 august la Iași”

 1. nikol says:

  pt ce sa dam atatia bani? sintem satui de ineptiile ei de la Acces Direct.

Scrie un comentariu: