Cursul Academic de Vara, 1-14 iulie

BEST Iasi împreună cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iasi a organizat a XIII-a editie a Cursului Academic de Vară, oferind o alternativă cursurilor universitare. Au participat la curs studenti din 12 tări din Europa, respectiv Spania, Polonia, Austria, Danemarca, Portugalia, Belgia, Republica Moldova, Ucraina, Franta, Slovenia, Turcia, Republica Cehă, cărora li s-a alăturat si un student din cadrul TUIASI.

Până acum temele cursurilor academice de vară organizate de BEST Iasi împreună cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iasi   au variat de la protectia mediului înconjurător, protejarea vechilor constructii, dezvoltarea sistemelor informatice si robotice, până la dezvoltarea motoarelor de căutare. Anul acesta am abordat un subiect conceput pentru dezvoltarea competentelor de management si marketing ale participantilor, cursul intitulându-se “We give you M&M skills … find the BEST way to use them!”.

Cursul s-a desfăsurat în perioada 1-14 iulie, propunându-si să ofere participantilor un minim set de competente necesare pentru a fi un teamleader de succes, un bun manager al unei echipe de ingineri.  Tot în cadrul acestui curs au fost prezentate concepte despre abilitătile manageriale si de comunicare, dezvoltarea si marketing-ul produselor noi, satisfactia clientilor, brands si branding, creearea unui brand personal si nu în ultimul rând cum să fii leaderul care isi inspira echipa!

Cursul a urmărit să ajute la dezvoltarea personală a tinerilor, prin promovarea si valorificarea multiculturalitătii, dar si prin dezvoltare profesională. Timp de 14 zile, cei 18 de participanti au avut oportunitatea de a dobândi noi cunostinte cu privire la tematica cursului si de a pune în aplicare notiunile deja asimilate. Cursul nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul Facultătii de Textile, Pielărie si Management Industrial, prin Departamentul Inginerie si Management. Pe aceasta cale adresăm multumiri doamnei prof. Silvia Avasilcai si celorlalti profesori: Carmen Aida Hutu, Rodica Boier, Bogdan Rusu, Gabriel Petru Luca pentru sprijinul oferit în realizarea acestui curs, pentru dedicare si dorinta de împartăsire a propriilor cunostinte studentilor veniti să asimileze câte mai multe informatii în domeniul Managementului si al Marketingului.

Multumirile noastre se îndreapta si către invitatii corporativi care au adus plus valoare cursului: Marian Berdan – ELECTRA, Manuela Mihăiliasa – Sofiaman, Cezar Caluschi – Oameni si Companii, Lidia Alexa – Arhipelago Interactive.

Pe lângă cursurile academice, cursantii au participat la diverse activităti social-culturale printre care: petreceri tematice, lectie de limba română, turul orasului, cunoasterea de noi culturi în seara internatională. De asemenea, participantii  au beneficiat si de o excursie în cadrul careia au avut posibilitatea de a se cunoaste mai bine, dar si de a se bucura de peisajele pe care le ofera Romania.

INFO

bestis.ro/

www.facebook.com/bestiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: