”Cursa ratustelor pe Bahlui”, prima editie

ratuste

Luni, 1 iunie 2015, de la ora 11:00 sunteti invitati la prima editie a evenimentului  ”Cursa Ratustelor pe Bahlui”. Infiati si voi o ratusca!

Se vor lansa pe apa circa 2000 de ratuste din plastic, iar cei care doresc sa participe la eveniment vor trebui sa doneze in scop caritabil o suma de bani care vor fi folositi cu scopul de a ajuta copiii de la Palatul Copiilor.

Se doreste achizitionarea unei scene mobile si a unei instalatii de sonorizare cat si directionarea unei parti din suma colectata catre un copil cu grave probleme de sanatate care activeaza la Palat.

INFIAZA O RATUSCA

Concursul va avea doua sectiuni: una dedicata sponsorilor evenimentului si o alta pentru publicul larg. Catre acestia din urma, ratustele vor fi oferite – pentru cei care doneaza catre APPCI minim 5 lei- in diferinte puncte din oras. Fiecare ratusca va avea o serie, donatorul primind seria la achizitionarea produsului. Pentru ambele sectiuni din concurs vor fi oferite premii din partea Asociatiei Parintilor – Palatul Copiilor Iasi si din partea sponsorilor evenimentului. Ratustele sunt disponibile spre adoptie publicului doritor sa participle la “Cursa ratustelor pe Bahlui” si puteti sa le achizitionati astfel:

  • In fiecare zi, incepand cu ora 16.00 de la Palatul Copiilor din B-dul Carol;
  • Duminica, 31 mai, incepand cu ora 11.00 din Palas Mall, cu ocazia evenimentului “Carnaval la Palat” care va avea loc in Atrium- Palas Mall;
  • Luni, 01 iunie, in Podul de Piatra, orele 10.00-11.00.

Pretul minim pentru adoptia ratustii este de 5 lei.

Organizatori: Palatul Copiilor si Asociatia Parintilor Palatul Copiilor. Locatia: albia raului Bahlui, Podul de Piatra – Podul Cantemir

INFO

Asociatia Parintilor Palatul Copiilor

www.facebook.com/Asociatia-Parintilor-Palatul-Copiilor-Iasi

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Calatorie in lumea muzicii @Aula BCU Iasi

Trupa VUNK concertează pe 8 iunie la Balul de La Castel

Alin Vorniceanu va alerga timp de 24 de ore pentru o cauza caritabila

Alerg pentru Spitalul Copiilor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: