”Cursa ratustelor pe Bahlui”, prima editie

ratuste

Luni, 1 iunie 2015, de la ora 11:00 sunteti invitati la prima editie a evenimentului  ”Cursa Ratustelor pe Bahlui”. Infiati si voi o ratusca!

Se vor lansa pe apa circa 2000 de ratuste din plastic, iar cei care doresc sa participe la eveniment vor trebui sa doneze in scop caritabil o suma de bani care vor fi folositi cu scopul de a ajuta copiii de la Palatul Copiilor.

Se doreste achizitionarea unei scene mobile si a unei instalatii de sonorizare cat si directionarea unei parti din suma colectata catre un copil cu grave probleme de sanatate care activeaza la Palat.

INFIAZA O RATUSCA

Concursul va avea doua sectiuni: una dedicata sponsorilor evenimentului si o alta pentru publicul larg. Catre acestia din urma, ratustele vor fi oferite – pentru cei care doneaza catre APPCI minim 5 lei- in diferinte puncte din oras. Fiecare ratusca va avea o serie, donatorul primind seria la achizitionarea produsului. Pentru ambele sectiuni din concurs vor fi oferite premii din partea Asociatiei Parintilor – Palatul Copiilor Iasi si din partea sponsorilor evenimentului. Ratustele sunt disponibile spre adoptie publicului doritor sa participle la “Cursa ratustelor pe Bahlui” si puteti sa le achizitionati astfel:

  • In fiecare zi, incepand cu ora 16.00 de la Palatul Copiilor din B-dul Carol;
  • Duminica, 31 mai, incepand cu ora 11.00 din Palas Mall, cu ocazia evenimentului “Carnaval la Palat” care va avea loc in Atrium- Palas Mall;
  • Luni, 01 iunie, in Podul de Piatra, orele 10.00-11.00.

Pretul minim pentru adoptia ratustii este de 5 lei.

Organizatori: Palatul Copiilor si Asociatia Parintilor Palatul Copiilor. Locatia: albia raului Bahlui, Podul de Piatra – Podul Cantemir

INFO

Asociatia Parintilor Palatul Copiilor

www.facebook.com/Asociatia-Parintilor-Palatul-Copiilor-Iasi

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Alin Vorniceanu va alerga timp de 24 de ore pentru o cauza caritabila

Festivalul International de Folclor pentru Copii si Tineret ”Catalina” 2017

”Din inima pentru un alt viitor” – eveniment caritabil

”Balul Primaverii”: eveniment caritabil aflat la prima editie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Smiley la Tiki Village

Call me on my Shellphone! @Fratelli Iasi

Sibiu Jazz Festival Competition 2017. Inscrieri

8000 likes #danceparty @Legend

Scrie un comentariu: