Cursa ratustelor pe Bahlui, editia a II-a

foto-fcsb

Proiectul ADOPTĂ O RĂȚUSCĂ, ediția a II-a va avea loc în ziua de 28.05.2016. ora 10.00 în municipiul Iași. Punctul principal al proiectului va fi marcat prin CURSA RĂȚUȘTELOR PE BAHLUI.

Vor fi lansate în albia râului Bahlui un numar de 2000 de rățuste din plastic, cu startul de la Podul de Piatră și linia de final la Podul Cantemir. Concursul va avea trei secțiuni: una dedicată sponsorilor evenimentului, o cursă a candidatilor la Primaria Iași și o alta pentru publicul larg. Către aceștia din urmă, rățuștele vor fi puse în vânzare în diferite puncte din oraș pe parcursul lunii mai. Pentru toate secțiunile din concurs vor fi oferite premii din partea Asociației Părinților – Palatul Copiilor Iași și din partea sponsorilor evenimentului.

Pe lângă un eveniment unic oferit copiilor Iașului cu ocazia zilei acestora, se doreste o strângere de fonduri pentru achiziționarea de obiecte necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților elevilor în cadrul Palatului. Un procent din aceste fonduri vor fi donate pentru un copil bolnav de leucemie care și-a desfășurat activitatea în Palatul Copiilor.

Pentru populație și autorități, este un  eveniment care pune în evidență implicarea unei asociații a părinților într-un eveniment care se adresează comunității ieșene și nu doar unei instituții de învățământ, cât și amenajarea acestui segment al râului Bahlui în scop de agrement.

Loc de desfășurare: Iași, albia râului Bahlui, PODUL DE PIATRĂ – PODUL CANTEMIR.

INFO

www.facebook.com/Adopta-o-ratusca

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Cursa ratustelor pe Bahlui, editia a II-a”

  1. ilie emilian says:

    Oo….daca ar câștiga ratusca mea as fi cel mai fericit! !

Scrie un comentariu: