Cursa de biciclete ”Toti pe doua roti”

toti doua roti

Festivalul ”Celebrarea multiculturalității – Aici si Acum” de la Iași aduce laolaltă minorități etnice  din România și Republica Moldova cu scopul de a-și prezenta frumusețea specifică în pași de dans, secvențe de film, scene de teatru, acorduri muzicale, fotografie și meșteșug. Timp de 3 zile multicolore de toamnă, Iașul va fi plin de diversitate culturală, artă, tradiții și obiceiuri ale minorităților etnice prin evenimente specifice cu oameni speciali și povești multiculturale.

In cadrul festivalului ”Celebrarea multiculturalității – Aici si Acum” sunteti invitati pe 26 septembrie, de la ora 11.00 la cursa de ciclism „Toți pe două roți” – traseu: Parcul Expoziției – Universitate – Biblioteca Central Universitară – Retur

Diversitatea culturală din cele două țări partenere – România și Republica Moldova – poate fi exprimată în multe feluri și moduri. Cursa de ciclism invită doritorii să defileze cu biciclete frumos împodobite pentru exprimarea multiculturalității în forma sa cea mai artistică, pe traseul mai sus prezentat.

La finalul cursei vor fi premiate cele mai frumos decorate 5 biciclete care surprind tema multiculturalității.

Participanții pot veni cu bicicletele proprii sau pot împrumuta de la fața locului – in limita stocului disponibil – cu mențiunea că decorarea acesteia va trebui realizată de către fiecare participant înainte de ora începerii paradei (ora 11.00).

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN FESTIVAL!

INFO

Asociația Iubire și Încredere Iași

www.iubiresiincredere.ro

Facebook: AsociațiaIubireșiÎncredere

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Cursa de biciclete ”Toti pe doua roti””

  1. Veloteca says:

    Foarte frumos! Mersul pe bicicleta este si foarte relaxant pentru minte si creier.

Scrie un comentariu: