Cursa campionilor pentru copii @Centrul Comercial Felicia

curse masinute copii
Sunteti asteptati  în weekendul 6-7 februarie 2016 la Cursa campionilor pentru copii! Vino la competiție și intră în cursa pentru marele premiu al zilei! Premii pe loc pentru toti participantii!

Fiecare participant se va înscrie la cursă în ziua evenimentului și va intra automat în cursă pentru câștigarea marelui premiu. După înscriere, traseul va fi parcurs într-o competiție 1 la 1 cu mașinuțe cu telecomandă, în care copiii vor putea să își demonstreze spiritul competitiv.

Astfel, la finalul curselor, toți participanții vor primi un premiu garantat, urmând ca la finalul fiecărei zile să aibă loc extragerile la tombolă, pentru anunțarea marelui premiu – o mașinuță cu telecomandă.

Evenimentul va avea loc pe culoarul din mijloc al Centrului Comercial Felicia (în zona magazinului Deichmann) și va dura aproximativ o oră și jumătate, timp în care cei mici se vor distra și vor avea ocazia să se întreacă la curse cu alți copii, în cele două weekenduri ale competiției!

Câștigători mașinuțe cu telecomandă in weekendul de la finalul lunii ianuarie: Ziua I, 30 ianuarie: Juncu Laurian; Ziua II, 31 ianuarie: Băbuță Eliza.

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O colecţie cât o casă memorială

Concert de colinde susținut de Corul UNAGE Iași

Povești de Crăciun cu magicianul Marian Râlea

Din suflet de român – Spectacol Folcloric Caritabil

Scrie un comentariu: