Curs international de maiestrie interpretativa cu Andreas Henkel, 1-9 februarie

AFIS-andreas henkel-m

In perioada 01 – 09 februarie 2013, Centrul Cultural German si Colegiul National de Arta “Octav Bancila” sunt parteneri intr-un proiect international ce consta in cursuri de maiestrie interpretativa in specialitatea pian, sustinute de catre maestrul Andreas Henkel, profesor la Conservatorul de Muzica din Dresda – Germania, pianist de talie internationala.

Invitatul nostru, domnul Andreas Henkel, este asteptat sa se intalneasa pentru a noua oara cu elevii si profesorii de la catedra de pian din Colegiul National de Arta, precum si cu studentii si profesorii de la Universitatea de Arte, cei care – de-a lungul anilor – au avut bucuria sa-i descopere atat latura didactica, in sala de pian, cat si latura interpretativa, cu prilejul vizionarii concertelor si recitalurilor de exceptie sustinute de maestru pe scena filarmonicii iesene.

Prin prestatia sa deosebita, situata la inalte cote de profesionalism – atat in calitate de pedagog, cat si in calitate de pianist concertist – domnul profesor Andreas Henkel si-a castigat in unanimitate consideratia elevilor, a studentilor si a cadrelor didactice de specialitate, deschizandu-le acestora noi orizonturi artistice, in consens cu linia europeana in interpretarea pianistica.

Numerosi tineri care au beneficiat de-a lungul timpului de indrumarile domnului Andreas Henkel, au cucerit importante premii la concursurile nationale si internationale, precum si la olimpiadele liceelor de arta.

INFO

www.kulturzentrum-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: