Curs de pictura @Ateneul din Iasi

curs-pictura-ateneu

Ateneul din Iasi este o institutie publică de cultură care organizează, produce si găzduieste evenimente culturale. Aici au loc spectacole de teatru, spectacole pe scenă si în aer liber de muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart, expozitii de carte, fotografie, afis, sculptură si grafică, proiectii filme, seminarii, conferinte, întâlniri cu scriitori, festivaluri, dezbateri culturale si concerte.

Cu toţii pictăm, dar asta nu ne face şi artişti. Dacă vreţi să descoperiţi dacă copilul dumneavoastră are talent la pictură vă invităm să-l înscrieţi la cursul organizat de Ateneu şi susţinut de doamna profesoara Mihaela Pavelescu.

Artistul plastic Mihaela Pavelescu este  interior designer şi fondator ART-STUDIO CREATIV DECOR. A absolvit Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design din cadrul Universităţii de Arte  “George Enescu” Iaşi, deţine numeroase premii şi diplome în urma participăriilor la diferite cursuri şi evenimente artistice, expoziţii personale şi de grup.

Toate materialele necesare sunt incluse în preţ.

PROGRAM

Clubul de pictură: prof. Mihaela Pavelescu. Taxa: 100 lei/lună (materiale incluse). Vineri: 16.00-17.30. Locatie: Sala Galeriile de Artă/Ifrim, et. 1. Toate materialele necesare sunt incluse în preţ.

Înscrierea la cursuri se face prin completarea și depunerea unei cereri tip pe care o puteți obține de la secretariatul instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00). Taxa se achită la fiecare început de lună la casieria instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00).

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Atelier de prins curaj @Bojdeuca lui Creanga

Intalnire cu un berar nomad @Beer Zone

Social Practice by Magnitude

Pacala si Tandala va asteapta la Bojdeuca lui Creanga

Scrie un comentariu: