Curs Original Feeling Touch(OFT)

Esti invitat  pe 24 august 2014 la un CURS OFT (Original Feeling Touch) cu adevărat special!  Cursul face parte dintr-un “turneu de vara in toata tara” OFT : Iasi, Timisoara, Craiova, Bucuresti, Piatra Neamt si Suceava! Cum oferim sprijin fizic si emotional prin Original Feeling Touch (Atingerea senzatiei originare)?

Ce este OFT? OFT – Original Feeling Touch este un tip de atingere blânda si iubitoare foarte relaxanta si vindecătoare.
OFT reprezintă distilarea a peste 20 de ani de experienţă “Chi Nei Tsang” masaj abdominal chinezesc al lui Andrew Fretwell care a adus aceasta cunoaştere in Romania.

Cui se adreseaza cursul? Acest workshop se adresează atât terapeuţilor, PARINTILOR, maseurilor, CADRELOR MEDICALE (SPECIAL PT ACEST PRIM CURS IN SUCEAVA – au reducere 20% din pretul cursului ) cat si persoanelor care vor sa ofere relaxare si vindecare celorlalti. ATENTIE: La acest curs locurile sunt limitate pentru a putea oferi fiecarui cursant ghidare individuala! REZERVA ACUM un loc la curs: e-mail: info@oft-touch.ro

Tehnic vorbind, Original Feeling Touch (Senzaţia Atingerii Originare) este o metodă de vindecare emoţională, derivată din masajul terapeutic abdominal “Chi Nei Tsang” şi rafinată, după 20 de ani de experienţă, de Andrew Fretwell. Ea ne dă o nouă viziune asupra modului în care atingerea, acest “instrument” care ne este atât de la îndemână, folosit din interiorul spaţiului iubirii şi al compasiunii, poate genera vindecarea.

Din punct de vedere practic, OFT consta din doua parti:

  • Prima parte implica relaxarea profunda a sistemului nervos. In acest scop, se aplica OFT de-a lungul coloanei vertebrale si pe glandele suprarenale. Procesul poate dura intre 20 de minute si o ora, timp in care tesuturile si organele se relaxeaza in profunzime. Aceasta relaxare constituie de fapt esenta procesului OFT, deoarece ne permite sa ne simtim in siguranta si sa ne deschidem.
  • A doua parte a procesului consta in conectarea cu sentimentele profunde din abdomen, prin atingeri blande in zona ombilicului, ficatului, intestinului gros si intestinului subtire. Acest lucru permite constientizarea si eliberarea vechilor traume emotionale. Ca facilitatori ai procesului terapeutic, nu ne concentram pe rezultate, ci doar ‘ascultam’ si sustinem persoana sa se regaseasca pe sine.

La baza conflictelor interioare si exterioare se afla adesea emotiile pe care n-am reusit sa le “digeram”, sa le integram in viata si in corpul nostru. Insa multi dintre noi nu au modele care sa ne arate cum sa gestionam dificultatile emotionale. Acest program ne ajuta sa devenim unul dintre aceste modele de care lumea are atata nevoie! Programul de acreditare pentru a deveni Ghid OFT consta in doua cursuri de cate o zi, la o distanta de 3 luni. Veti invata:

  • Cum sa practicati aceasta terapie pe dvs. insiva pentru a va ameliora sanatatea fizica si emotionala.
  • Cum sa va ajutati prietenii si familia prin aceasta terapie
  • Cum sa-i indrumati pe altii sa practice pe ei insisi.
  • Cum sa va acceptati si sa integrati emotiile pentru a ”digera” mai bine evenimentele din viata si a deveni mai matur pe plan emotional.

Dupa primul curs, puteti practica pe dvs. si pe membrii familiei sau pe prieteni. Apoi puteti participa, doar daca doriti, si la al doilea curs pentru a deveni ghid Original Feeling Touch. Veti avea ocazia sa demonstrati ca ati inteles cum sa va ajutati pe dvs. si pe altii sa depaseasca emotiile dificile. Veti lucra impreuna cu un incepator si-l veti invata cum sa practice OFT pe el insusi.

DUPA ACEST CURS PRIMITI DIPLOMA RECUNOSCUTA INTERNATIONAL!

INSCRIERE

Esti incurajat sa iti aduci haine lejere, încredere in forta vietii/ procesul de vindecare, curiozitate si … mâncare pentru masa de prânz pe care o vom lua împreuna. Daca rezonezi cu aceasta cunoastere te astept cu drag! Daca simti si doresti sa împărtăşeşti si celorlalti, te rog sa distribui informatiile acestea, am încredere ca vor ajunge la cine are nevoie de ele.

Tel: 0745.171.681 si 0722.54.92.98 sau E-mail: info@oft-touch.ro. Pret workshop: 260 lei. Trainer: Alexandra Chiru – PROFESOR SI COORDONATOR OFT ROMANIA

INFO

Happy Life Center

Str. Cuza Voda Nr. 10

www.oft-touch.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: