Curs de Lady Styling cu Smaranda @Universul Latino Dance

Dragi dansatoare de salsa & bachata … Universul Latino organizeaza pentru voi un modul de LADY STYLING mult asteptat de majoritatea dintre voi. 

Fiecare dansatoare isi doreste mai mult in dans in afara de a se lasa condusa si a face figurile stiute corect. Si pentru asta e nevoie de acest curs de “gestualitate feminina” care va va pune in valoare feminitatea in primul rand, va creste increderea in voi si va face ca partenerul cu care dansati sa-si doreasca sa danseze cu voi de mai multe ori.

Modulul va cuprinde: basic steps, styling de brate, body movement pe pasi de salsa si bachata, rotiri simple si mai putin simple, styling in pereche si individual!

Cursul este recomandat pentru toate cursantele din Universul Latino care au facut cel putin INCEPATORI 2 , dar si altor dansatoare care provin din alte scoli si vor sa-si dezvolte aceasta latura.

ANUNTA prietenele dansatoare si colegele din actuala sau fosta grupa. E timpul sa schimbati ceva in dansul vostru pentru a va descoperi pe voi si placerea dansului din alta perspectiva.

INSCRIERE

START CURS : MIERCURI, 4 OCTOMBRIE – ora 20.00. PROGRAM: MIERCUREA de la 20.00 la 21.30 – Durata: 5 saptamani = 7,5 ore de curs (1 data pe saptamana cate o ora si jumatate). Pret = 100 Lei. Inscrierile provizorii se fac telefonic la 0755.601.995 sau prin mesaj pe Facebook la Lucian Cojocaru.  Info si inscrieri: Lucian – 0755.601.995

INFO

Scoala Universul Latino Dance Iasi

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

B-dul Socola 135 (intrare lateral dreapta)

www.universul-latino-iasi.com

www.facebook.com/UniversulLatinoIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: