Cursuri saptamanale de invatare a mersului pe bicicleta #5

cursuri-mers-bicicleta

De marti, 20 februarie 2018 incepe cel de-al cincilea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi. Pana acum peste 1500 de persoane, adulti si copii au invatat in 4 ani, in cadrul cursurilor sa pedaleze.

Nu este nevoie sa veniti cu bicicleta proprie. Se pun la dispozitie prin intermediul partenerului (Magazinul Decathlon) biciclete potrivite, in functie de inaltimea si greutatea fiecarui cursant.

Echipa ProBikeAddiction va sta la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti. De asemenea, ofera consiliere in alegerea bicicletei potrivite, in caz ca doriti sa va achizitionati una.

Fotografiile de la sedintele de instruire vor fi dovada experientei voastre  – o amintire placuta de care suntem convinsi ca va veti aduce aminte cu drag. Nimic nu va opreste ca pana cand vine primavara sa fiti pregatiti si sa stiti sa mergeti pe bicicleta. Motivatii ar fi, mai ales ca varsta nu conteaza.

Cursurile au loc in fiecare MARTI in cate doua grupe, de la 18 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in sala de sport a Magazinului Decathlon Iasi (pentru anotimpul rece, urmand ca dupa ce vremea permite acestea sa se mute in parcarea Decathlon).

INSCRIERE

Mai sunt disponibile un singur loc in grupa de la ora 18 si 5 locuri pentru grupa de la 19.30. Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 – telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriind un mesaj privat pe pagina de facebook. O sedinta costa 30 de lei sau puteti opta si pentru pachetul de 3 sedinte – 80 de lei. Mereu exista intrebarea in cate sedinte putem invata sa mergem pe bicicleta? – aici depinde de fiecare persoana in parte, insa multi dintre cursanti se tineau pe doua roti singuri dupa prima sedinta. Este insa necesar exercitiul pentru a capata siguranta si manevrabilitate, de aceea, din experienta, recomandam cel putin 3 sedinte.

PS. Toti cursantii beneficiaza de reduceri pentru turele de cicloturism organizate de ProBikeAddiction.

INFO

ProBikeAddiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

PE ACEEASI TEMA:

Ora Pământului pe două roți

Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat, 18 mai 2019

Oua incondeiate la Prisacani

Nocturna pe bicicleta @Iasi Club de Biciclete

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Andra si Holograf la Carrefour ERA

Sărbătoarea liliacului și eveniment dedicat lui Alexandru Husar la Muzeul „Mihail Sadoveanu”

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

Program Cinema Ateneu: 25-26 aprilie 2019

Scrie un comentariu: