Cursuri saptamanale de invatare a mersului pe bicicleta #4

cursuri-mers-bicicleta

2017 este al patrulea an in care ProBikeAddiction desfasoara cursurile de invatat mersul pe bicicleta in parteneriat cu Magazinul Decathlon. Pana acum, peste 1200 de persoane, adulti si copii au invatat in cadrul acestor cursuri sa pedaleze.

Nu este nevoie sa veniti cu bicicleta proprie. Se pun la dispozitie prin intermediul partenerului (Magazinul Decathlon) biciclete potrivite, in functie de inaltimea si greutatea fiecarui cursant.

Echipa ProBikeAddiction va sta la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti. De asemenea, ofera consiliere in alegerea bicicletei potrivite, in caz ca doriti sa va achizitionati una.

Fotografiile de la sedintele de instruire vor fi dovada experientei voastre  – o amintire placuta de care suntem convinsi ca va veti aduce aminte cu drag. Nimic nu va opreste ca pana cand vine primavara sa fiti pregatiti si sa stiti sa mergeti pe bicicleta. Motivatii ar fi, mai ales ca varsta nu conteaza.

Cursurile au loc in fiecare MIERCURI si JOI in cate doua grupe, de la 18:00 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in parcarea Magazinului Decathlon Iasi.

INSCRIERE

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 – telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriind un mesaj privat pe pagina de facebook. O sedinta costa 30 de lei sau puteti opta si pentru pachetul de 3 sedinte – 80 de lei. Mereu exista intrebarea in cate sedinte putem invata sa mergem pe bicicleta? – aici depinde de fiecare persoana in parte, insa multi dintre cursanti se tineau pe doua roti singuri dupa prima sedinta. Este insa necesar exercitiul pentru a capata siguranta si manevrabilitate, de aceea, din experienta, recomandam cel putin 3 sedinte.

PS. Toti cursantii beneficiaza de reduceri pentru turele de cicloturism organizate de ProBikeAddiction.

INFO

ProBikeAddiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

PE ACEEASI TEMA:

Evenimente pe bicicleta pentru copii

BikeVibe 2017

Nocturna pe bicicleta @Iasi Club de Biciclete

Tura de cicloturism: Pe urmele haiducilor, in Calimani

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Copii, gatim de Halloween?

Bazar bipolar @Acaju

Glow in the dark Party @Coopers Club

Trei workshop-uri pentru un debut perfect la facultate

Scrie un comentariu: