Curs de introducere in Filosofie

Vara este un timp propice pentru a învăța unele lucruri noi pe care ritmul obișnuit din restul anului nu ne-a oferit posibilitatea să o facem. Cursul de filosofie pe care vi-l propune Noua Acropolă se adresează: visătorilor, idealișilor, realiștilor, filosofilor, aventurierilor, îndrăgostiților de frumos, s.a.m.d.

Nu e nevoie să fi citit despre Platon sau Kant înainte, nu e necesar să fii doct sau enciclopedic pentru a veni la acest curs. Vei vedea că filosofia este ceva foarte practic, implică mișcare, acțiune și modalități concrete de a utiliza ideile în viața ta de zi cu zi.

Noi credem că nici dacă știi despre Schopenhauer, Plotin sau Seneca și ai o cultură bunicică nu te vei plictisi la cursul nostru pentru că aici e posibil să se prezinte unele aspecte la care nu te-ai gândit până acum.

Așadar, dacă ai 1-2 ore la dispoziție pe săptămână esti asteptat la sediul Noua Acropolă  pentru a cunoaște alte persoane, idei și a explora teritorii noi.

Cursul are loc în fiecare joi de la ora 19:00. În cazul în care nu poți săptămâna acesta, încearcă în următoarea. Se poate și așa 🙂 Informatii la 0741394303.

INSCRIERE

Cursul costă: 150 de lei pentru elevi și studenți, respectiv 250 de lei pentru cei care lucrează. Având în vedere cât de multe vei învăța în cele 3 – 4 luni, aceasta fiind durata lui, noi credem că este foarte accesibil. Dar dacă totuși încă nu ești sigur, nu e nici o problemă – prima temă este GRATUITĂ.

INFO

Asociatia Noua Acropola

Bulevardul Nicolae Iorga nr 51, ap.1, Iasi

www.facebook.com/Noua.Acropola.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: