Curs de inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori la Biblioteca Județeană Iași

IMG_6918

La Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași, seniorii au început o nouă sesiune de instruire în utilizarea calculatorului și de navigare pe internet.

Cursurile se desfășoară la Centrul Internet din cadrul Bibliotecii, în perioada 20 octombrie – 26 noiembrie 2015, în fiecare marți și joi, între orele 13.00 și 15.00 și sunt gratuite.

Acest curs vine în întâmpinarea solicitărilor venite chiar din partea lor – un grup de venerabile pensionare, care doresc să comunice cu cei din jur și prin poșta electronică, skype sau rețele de socializare. Cursanții vor învăța să-și creeze o adresă de e-mail, să folosească serviciile de mesagerie, dar și să caute informații utile.

Doamnele, care au avut inițiativa și au apelat la Biblioteca pentru a căpăta aceste abilități, activează și în cadrul corului de la Casa de cultură „Mihai Ursachi” din Iași. Vestea că Biblioteca organizează astfel de cursuri s-a răspândit și astfel au apărut și alți doritori: o persoană s-a alăturat deja grupului, iar celelalte, care au deja noțiuni elementare în navigarea pe internet, vor veni la sesiunile mai avansate. În plus, aceste întâlniri sunt un prim pas pentru o nouă relație între ei.

Le dorim mult succes și felicitări pentru ambiția și dorința de a folosi aceste facilități, astăzi, la dispoziția tuturor, prin biblioteca publică. Și inedit pentru noi: o parte dintre participanți au și tablete!

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: