Curs de inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori la Biblioteca Județeană Iași

IMG_6918

La Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași, seniorii au început o nouă sesiune de instruire în utilizarea calculatorului și de navigare pe internet.

Cursurile se desfășoară la Centrul Internet din cadrul Bibliotecii, în perioada 20 octombrie – 26 noiembrie 2015, în fiecare marți și joi, între orele 13.00 și 15.00 și sunt gratuite.

Acest curs vine în întâmpinarea solicitărilor venite chiar din partea lor – un grup de venerabile pensionare, care doresc să comunice cu cei din jur și prin poșta electronică, skype sau rețele de socializare. Cursanții vor învăța să-și creeze o adresă de e-mail, să folosească serviciile de mesagerie, dar și să caute informații utile.

Doamnele, care au avut inițiativa și au apelat la Biblioteca pentru a căpăta aceste abilități, activează și în cadrul corului de la Casa de cultură „Mihai Ursachi” din Iași. Vestea că Biblioteca organizează astfel de cursuri s-a răspândit și astfel au apărut și alți doritori: o persoană s-a alăturat deja grupului, iar celelalte, care au deja noțiuni elementare în navigarea pe internet, vor veni la sesiunile mai avansate. În plus, aceste întâlniri sunt un prim pas pentru o nouă relație între ei.

Le dorim mult succes și felicitări pentru ambiția și dorința de a folosi aceste facilități, astăzi, la dispoziția tuturor, prin biblioteca publică. Și inedit pentru noi: o parte dintre participanți au și tablete!

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

Club Clepsidra: Delavrancea – 100 de ani

Cercul de origami „O nouă viață pentru hârtie”

Radu Gyr. Esența poeziei din temniță și activitatea publicistică

Marea Unire de la 1918. Proiectul unei generații

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: