Curs de initiere in fotografie

* cursul are loc in intrevalul 19 februarie – 2 aprilie 2011 si se desfasoara sub antetele FotoIASI si Asociatia Artistilor Fotografi din Romania

35 ore de initiere si practica fotografica se vor derula pe parcursul a 7 saptamani si doar in week-end. Asociatia fotografica FotoIASI, aflata sub patronajul Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania (A.A.F.R.), organizeaza workshop-urile in intervalul 19 februarie – 2 aprilie 2011. In tainele fotografiei, cursantii vor fi initiati de Ozolin Dusa, artist fotograf membru al Federatiei Internationale de Arta Fotografica (F.I.A.P.), care detine un numar impresionant de premii nationale si internationale si autor a numeroase expozitii fotografice personale sau colective.

Diafragma, timpul de expunere, sensibilitatea ISO, focalizarea, cheile de lumina, balansul de alb, compozitia, editara, arhivara, portofoliul si multe alte capitole fotografice vor fi dezbatute in fiecare sambata. Cursul de initiere se va incheia cu o expozitie de fotografie colectiva a cursantilor, in perioada 5-30 aprilie 2011, la Ateneul Tatarasi.

Alte informatii pe blogul Cursuri de fotografie Iasi sau la telefonul 0722.895.304.

Asociatia FotoIASI / www.fotoiasi.net

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

APEL PUBLIC: Tentative de trecere a frontierei în perioada 1947-1989

Program Cinema Ateneu: 21-26 ianuarie 2019

Noi sesiuni de cursuri pentru adulti la Institutul Francez Iași

Noua ediţie MyFrenchFilmFestival disponibilă publicului din România exclusiv în Orange TV Go

Scrie un comentariu: