Curs de Initiere in Fotografie “Hobby Photography”

De cate ori am fost in concediu si imaginile pe care le-am facut nu ne-au multumit?
La cate evenimente am participat si am ratat ”clipa” nestiind prea bine ce sa facem cu aparatul nostru de fotografiat?
Incercam sa ne fotografiem familia, dar imaginile realizate sunt departe de asteptari. In computerul nostru este un haos total iar o organizare a propriilor fotografii ar fi binevenita dar nu stim cum sa procedam.
Aparatul nostru are prea multe programe, prea multe setari pe care nu stim sa le folosim pentru a ne usura munca. Imaginile pe care le postam pe internet sunt departe de ce posteaza prietenii nostri?

Toate au acum o rezolvare:

Asociatia FotoIasi organizeaza in perioada 11 octombrie – 27 noiembrie 2011 un nou Concept de Curs de Initiere in Fotografie, HOBBY PHOTOGRAPHY – Curs care se adreseaza pasionatilor de Fotografie. In cele sapte saptamani cat dureaza noul Curs (42 de ore) participantii vor fi familiarizati cu tot ceea ce trebuie sa stie pentru a realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic si compozitional. Aparatul de fotografiat nu va mai fi o masinarie necunoscuta, programele de editare le vom pune in slujba creativitatii noastre, evenimentele din viata noastra vor capata un nou sens fotografic, excursiile si concediile vor prinde culoare. Nu vom deveni Artisti (mai este cale lunga pana acolo), dar prietenii ne vor respecta pentru fotografiile reusite pe care le vom face!

Trainerul Cursului va fi Artistul fotograf Ozolin Dusa, cu o experienta de peste 27 de ani in fotografie.

Detalii Curs: www.fotoiasi.net.
Inscrieri (in limita a 15 locuri) fotodusa@gmail.com.
Relatii: 0722 895 304.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: