Curs de initiere in Fotografie 2

Asociatia FotoIASI, partener al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania, organizeaza in perioada 15 martie – 1 mai 2011, al doilea Curs de initiere in Fotografie.

Cursul, cu o durata efectiva de 35 de ore (care va cuprinde atat parte teoretica – cu suport de curs tiparit – cat si parte practica), va fi tinut in zilele de marti, intre orele 17 – 19,30 (la Ateneul Tatarasi) – partea teoretica si duminica, intre orele 10 – 12,30 – partea practica, de catre artistul fotograf Ozolin Dusa, se va intinde pe parcursul a 7 saptamani, dupa cum urmeaza:

marti 15 martie – introducere, motivatie, aparate de fotografiat (cunoasterea aparatului), obiective, accesorii /  duminica 20 martie – practica pe teren.

marti 22 martie – despre diafragma, timp de expunere, sensibilitate ISO / duminica 27 martie – practica pe teren.

marti 29 martie – balansul de alb, expunere, focalizare, programe de fotografiere, surse de lumina / duminica 3 aprilie – practica pe teren.

marti 5 aprilie – genurile fotografice / duminica 10 aprilie – practica pe teren.

marti 12 aprilie – reguli de compozitie / duminica 17 aprilie – practica pe teren.

marti 19 aprilie – editare primara / duminica 24 aprilie – practica pe teren.

marti 26 aprilie – pregatirea imaginilor pentru internet, blog, organizare de portofoliu (expozitie) / duminica 1 mai – practica pe teren.

Cursul se va incheia cu o expozitie de Fotografie organizata cu lucrarile participantilor in perioada 3 – 20 mai la Ateneul Tatarasi.

Incepind cu a doua jumatate a lunii martie se vor organiza si cursuri de pregatire pentru Admiterea la facultatile cu profil Foto – Video (cursuri de zi si master)

Mai multe informatii despre Curs pe blogul http://cursuridefotografieiasi.blogspot.com/, pe sie-tul www.fotoiasi.net si pe adresa de mail: fotodusa@gmail.com sau la telefonul 0722 895 304

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: