Curs de initiere in Fotografie 2

Asociatia FotoIASI, partener al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania, organizeaza in perioada 15 martie – 1 mai 2011, al doilea Curs de initiere in Fotografie.

Cursul, cu o durata efectiva de 35 de ore (care va cuprinde atat parte teoretica – cu suport de curs tiparit – cat si parte practica), va fi tinut in zilele de marti, intre orele 17 – 19,30 (la Ateneul Tatarasi) – partea teoretica si duminica, intre orele 10 – 12,30 – partea practica, de catre artistul fotograf Ozolin Dusa, se va intinde pe parcursul a 7 saptamani, dupa cum urmeaza:

marti 15 martie – introducere, motivatie, aparate de fotografiat (cunoasterea aparatului), obiective, accesorii /  duminica 20 martie – practica pe teren.

marti 22 martie – despre diafragma, timp de expunere, sensibilitate ISO / duminica 27 martie – practica pe teren.

marti 29 martie – balansul de alb, expunere, focalizare, programe de fotografiere, surse de lumina / duminica 3 aprilie – practica pe teren.

marti 5 aprilie – genurile fotografice / duminica 10 aprilie – practica pe teren.

marti 12 aprilie – reguli de compozitie / duminica 17 aprilie – practica pe teren.

marti 19 aprilie – editare primara / duminica 24 aprilie – practica pe teren.

marti 26 aprilie – pregatirea imaginilor pentru internet, blog, organizare de portofoliu (expozitie) / duminica 1 mai – practica pe teren.

Cursul se va incheia cu o expozitie de Fotografie organizata cu lucrarile participantilor in perioada 3 – 20 mai la Ateneul Tatarasi.

Incepind cu a doua jumatate a lunii martie se vor organiza si cursuri de pregatire pentru Admiterea la facultatile cu profil Foto – Video (cursuri de zi si master)

Mai multe informatii despre Curs pe blogul http://cursuridefotografieiasi.blogspot.com/, pe sie-tul www.fotoiasi.net si pe adresa de mail: fotodusa@gmail.com sau la telefonul 0722 895 304

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: