Curs de initiere in folclor la Ateneul Tatarasi

Ateneul Tătărasi este o institutie publică de cultură care organizează, produce si găzduieste evenimente culturale. Aici au loc spectacole de teatru, spectacole pe scenă si în aer liber de muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart, expozitii de carte, fotografie, afis, sculptură si grafică, proiectii filme, seminarii, conferinte, întâlniri cu scriitori, festivaluri, dezbateri culturale si concerte.

Ateneul Tătăraşi organizează un nou curs educativ de iniţiere în folclor pentru copii şi tineri, aceştia având posibilitatea de a studia la nivel începător, mediu sau avansat elemnte de folclor. Cursul de iniţiere in folclor este susţinut de drd. Anca Mihaela Pulhac  – interpret de muzică populară şi este organizat pentru două grupe de vârstă: 6-12 ani, 12-18 ani.

Acest curs are urmatoarele obiective: familiarizarea cursanţilor cu domeniul folclorului (cu genurile şi speciile acestuia, în general şi în special cu creaţiile folclorice întâlnite în zona Moldovei), dezvoltatea interesului pentru identificarea, conservarea si transmiterea producţiilor folclorice locale, precum şi dezvoltarea capacităţilor interpretative în cadrul formaţiilor folclorice.

PROGRAM

  • Cursurile au loc in fiecare luni si vineri, intre orele 16.00-18.00.

INSCRIERI

Pretul abonamentului lunar este de 80 lei. Inscrierile se fac la Ateneul Tatarasi, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 16.00. Tel. 0232 261846.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: