Curs de gatit gratuit cu Nicolai Tand @Selgros Cash&Carry

Arena pasionatilor 1

Selgros Cash&Carry, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, lansează prima ediție a “Arenei Pasionaților” din Iași, oferind un curs gratuit de gătit pasionatilor de gatit, susținut de către Nicolai Tand.

Până pe 14 aprilie, doritorii se pot înscrie pentru curs la adresa contact@selgros.ro. Acesta va avea loc în data de 18 aprilie, orele 18:00, în incinta magazinului Selgros Iași, din Soseaua Nicolina nr. 57A.

Arena Pasionaților” este un proiect dedicat amatorilor de gastronomie. Evenimentul se desfășoară direct pe suprafața de vânzare a magazinului și este un spectacol cu gust pentru toate gusturile. Atât participanții, cât și toți spectatorii vor afla secrete și tehnici ale artei culinare. Cursul este public și se adresează tuturor celor care doresc să vadă creativitatea pusă în farfurie și să guste din bunatățurile pregătite de cursanți.

Nicolai Tand a declarat: „Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă gătit, bucătarie, artă culinară. Talentul se ivește de unde nici nu te aștepți și îmi face o mare bucurie să fiu alături de oameni care gătesc din pasiune, fie că sunt profesioniști sau amatori. În meseria de bucătar înveți în fiecare zi, te inspiră și cele mai surprinzătoare detalii, așa că sunt nerabdător să particip la Arena Pasionaților. Vom găti împreună, vom crea preparate gustoase și vom îmbina aromele ingredientelor cu prietenia și starea de bine.

Regulamentul ce include detaliile organizării cursului de gătit al pasionaților poate fi accesat online, pe www.facebook.com/Selgros.Romania sau la secțiunea de evenimente pe pagina de internet www.selgros.ro.

 

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

INFO

Selgros Cash&Carry Iasi

Soseaua Nicolina nr. 57A, Iasi

www.selgros.ro

www.facebook.com/Selgros.Romania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: