Curs de dezvoltare personala prin teatru

Evolutia noastră ca fiinte presupune să ne cunoastem în primul rând. Când stim despre noi cine suntem, dincolo de diversele roluri pe care le jucăm în viata de zi cu zi, când nu ne confundăm cu acestea, oricât de mult am considera că ni se potrivesc, sau oricât de mult ne-ar face plăcere, devenim cu adevărat stăpâni pe noi.

Cunoasterea propriei persoane dar si a felului în care ne raportăm la ceilalti, cunoasterea si acceptarea celor din jur, stăpânirea emotiilor, depăsirea limitelor autoimpuse din cauza diverselor temeri, dar în primul rând Jocul constient – acestea sunt obiectivele acestui curs.

Vom împleti tehnici de dezvoltare personală cu metode de constientizare psihologică a trăirilor si cu tehnici de artă teatrală. În acest scop, ne-am unit fortele si creativitatea, noi: Iulia Crut -psihoterapeut si Bianca Ioan – actrită.

Te asteptăm să ni te alături în acest proiect unic pentru că vom învăta împreună, ne vom distra dar si pentru că VOM URCA PE SCENĂ, performând în fata publicului doritor în spatii teatrale profesioniste.

INSCRIERE

Declarăm deschise înscrierile pentru o nouă grupă a cursului “tu TE joci”, urmare firească a feedback-ului dumneavoastră! Ne vom întâlni începând de luni, 14 aprilie 2014, ora 18,30. Aceasta va fi prima întâlnire a grupei, din cele 1o+ 5  programate pentru acest modul.Înscrierea la acest curs presupune trasnsmiterea intentiei dvs prin email la adresa iuliacrut@sanando.ro până pe data de 13 aprilie 2014, împreună cu câteva date personale: nume si prenume, numar de telefon pentru contact, varsta. Pentru alte detalii sau intrebari: 0744234862 – Iulia Crut. LINK: www.sanando.ro/tu-te-joci-inscrieri/.

Cursul de dezvoltare personală prin teatru tu TE joci este format din două module care se desfășoară pe parcursul acestui an. Astfel:

  • MODULUL 1: Cost 1200 lei/persoană/modul, cu posibilitatea de plată lunar, respectiv, 400 lei/persoană/lună.  Structura primului modul al cursului este urmatoarea: 10 întâlniri de 2 ore, programate săptămânal în ziua de miercuri, între orele 18,30-20,30.
  • MODULUL 2: Perioada septembrie-decembrie 2014. Costurile modulului 2 vor fi anuntate ulterior

INFO

Sanando

www.sanando.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: