Curs de dans multicultural @Ateneul din Iasi

curs-dans-multicultural-ateneu

Ateneul din Iasi este o institutie publică de cultură care organizează, produce si găzduieste evenimente culturale. Aici au loc spectacole de teatru, spectacole pe scenă si în aer liber de muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart, expozitii de carte, fotografie, afis, sculptură si grafică, proiectii filme, seminarii, conferinte, întâlniri cu scriitori, festivaluri, dezbateri culturale si concerte.

Creativitatea şi originalitatea fiecărui copil se descoperă la cursul de dans multicultural, unde cursanţii învaţă despre cultura şi tradiţiile altor popoare prin intermediul dansului. Alături de doamna profesoară Lavinia Răileanu, copii vor descoperi că prin dans pot dezvolta noi valenţe ale personalităţilor lor.

Lavinia Răileanu a absolvit Universitatea de arte ’’George Enescu’’ Iasi, Facultatea de Arte Plastice, Decorative si Design, Master specializare în Arte Plastice si decorative forma de cercetare si Facultatea de arte plastice, specializare in Pedagogia artelor plastice si decorative. Este studenta a Facultatii de Psihologie si  Stiinte ale Educatiei la Universitatea ’’Alexandru Ioan Cuza ‘’ din Iasi, anul II, specializare  Psihologie.

Detine experienta in educaţie plastică, artă contemporană, coregrafie şi scenografie, dans experimental si popular, activitati muzicale. A infiintat si coordonat in perioada 2006-2013, Asociatia de Artă si Traditie ”Coconite” si Ansamblul de dans experimental ”Coconite”, alaturi de care a organizat spectacole, evenimentele cultural-artistice, înregistrări, filmări, proiecte : Proiectul cultural ’’Lectiuni de dansu sec XIX’’, Spectacolul  Cultural-Educational ’’Printre ei…’’, Spectacolul multicultural ’’Pe aripile visului’’ (A sustinut activităţi artistice, didactice, de proiectare, predare şi interpretare). A fost profesor de arte vizuale la clasele V – VIII în perioada 2008-2012 .

PROGRAM

Clubul de dans multicultural: prof. Lavinia Răileanu. Program: marti: 15:00 -17:00; sambata: 09.00-14.30. Categorii de vârsta: 5-7 ani: 80 lei pe luna; peste 8 ani: 70 lei/luna. Cursul se adresează copiilor care au o vârstă minima de 5 ani. Locatie: Sala de Dans a Ateneului,  situată la etajul 2.

Accesul cursanţilor în sală se face cu papuci de schimb.

Înscrierea la cursuri se face prin completarea și depunerea unei cereri tip pe care o puteți obține de la secretariatul instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00). Taxa se achită la fiecare început de lună la casieria instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00).

PE ACEEASI TEMA:

End of Summer Dance Camp

Cursuri de dans pentru incepatori la Dance Energy Social

Cursuri de dans in luna mai @Dance Energy

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Aventuri offroad cu ATV-uri Linhai

Cercetări arheologice sistematice la Scanteia, Iasi

Scrie un comentariu: