Curs de dans multicultural @Ateneul din Iasi

curs-dans-multicultural-ateneu

Ateneul din Iasi este o institutie publică de cultură care organizează, produce si găzduieste evenimente culturale. Aici au loc spectacole de teatru, spectacole pe scenă si în aer liber de muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart, expozitii de carte, fotografie, afis, sculptură si grafică, proiectii filme, seminarii, conferinte, întâlniri cu scriitori, festivaluri, dezbateri culturale si concerte.

Creativitatea şi originalitatea fiecărui copil se descoperă la cursul de dans multicultural, unde cursanţii învaţă despre cultura şi tradiţiile altor popoare prin intermediul dansului. Alături de doamna profesoară Lavinia Răileanu, copii vor descoperi că prin dans pot dezvolta noi valenţe ale personalităţilor lor.

Lavinia Răileanu a absolvit Universitatea de arte ’’George Enescu’’ Iasi, Facultatea de Arte Plastice, Decorative si Design, Master specializare în Arte Plastice si decorative forma de cercetare si Facultatea de arte plastice, specializare in Pedagogia artelor plastice si decorative. Este studenta a Facultatii de Psihologie si  Stiinte ale Educatiei la Universitatea ’’Alexandru Ioan Cuza ‘’ din Iasi, anul II, specializare  Psihologie.

Detine experienta in educaţie plastică, artă contemporană, coregrafie şi scenografie, dans experimental si popular, activitati muzicale. A infiintat si coordonat in perioada 2006-2013, Asociatia de Artă si Traditie ”Coconite” si Ansamblul de dans experimental ”Coconite”, alaturi de care a organizat spectacole, evenimentele cultural-artistice, înregistrări, filmări, proiecte : Proiectul cultural ’’Lectiuni de dansu sec XIX’’, Spectacolul  Cultural-Educational ’’Printre ei…’’, Spectacolul multicultural ’’Pe aripile visului’’ (A sustinut activităţi artistice, didactice, de proiectare, predare şi interpretare). A fost profesor de arte vizuale la clasele V – VIII în perioada 2008-2012 .

PROGRAM

Clubul de dans multicultural: prof. Lavinia Răileanu. Program: Marti: 15:00 -17:00; Sambata: 12.00-14.30. Pret: 80 lei/luna.  Cursul se adresează copiilor care au o vârstă minima de 4 ani.

Accesul cursanţilor în sală se face cu papuci de schimb.

Înscrierea la cursuri se face prin completarea și depunerea unei cereri tip pe care o puteți obține de la secretariatul instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00). Taxa se achită la fiecare început de lună la casieria instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00).

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Magdalena Rădulescu: „Revelație”, la Palatul Culturii din Iași

AUR pentru Mălina Constantinescu, eleva Colegiului Naţional la Olimpiada Balcanică de Fizică

IAȘI Guitar Academy 23 – 24 iulie 2019

Program Cinema Ateneu: 22 – 28 iulie 2019

Scrie un comentariu: