Curs de condus bicicleta si atelier de mecanica de bicicleta

Sambata, 28 mai, incepand cu ora 10, pe Esplanada Palatului Culturii, iesenii sunt asteptati la un nou curs de condus bicicleta si un atelier de mecanica de bicicleta.

Scopul acestor actiuni este sprijinirea persoanelor care doresc sa invete sa mearga cu bicicleta si promovarea acestui mijloc de transport. Participantii vor face nu doar un prim pas spre a invata cum sa conduca o bicicleta, ci vor asimila si cateva aspecte legate de mecanica bicicletei, precum repararea unei pene, umflarea si centrarea rotilor, punerea lantului si verificarea franelor. Accesul la aceste activitati este gratuit, iar participantii se pot inscrie prin completarea formularului de pe www.maibine.eu si trimiterea lui la adresa alina.pitariu@maibine.eu. Numarul de locuri este limitat la 20. Limita de varsta pentru participanti este de minim 14 ani, minorii avand nevoie de acordul parintilor pentru participare. Organizatorii vor asigura bicicletele, logistica necesara pentru atelierul de mecanica si indrumatorii pentru cele doua activitati.

Proiectul Sapte coline pe doua roti isi propune promovarea ecologiei urbane, cu scopul de a creste gradul de constientizare privind beneficiile utilizarii bicicletei si practicarii cicloturismului in randul cetatenilor. Proiectul este finantat de Fundatia Pentru Parteneriat si Apemin Tusnad S.A.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

HELLO MY NAME IS: GERMAN GRAFFITI | Galeria Aparte

NE-A IESIT PE NAS! | Doru Octavian Dumitru

Revelion 2022 | Hotel Unirea

Revelion 2022 cu Dj Funky

Scrie un comentariu: