Curs de canto @Ateneul din Iasi

curs-canto-atenu

Ateneul din Iasi este o institutie publică de cultură care organizează, produce si găzduieste evenimente culturale. Aici au loc spectacole de teatru, spectacole pe scenă si în aer liber de muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart, expozitii de carte, fotografie, afis, sculptură si grafică, proiectii filme, seminarii, conferinte, întâlniri cu scriitori, festivaluri, dezbateri culturale si concerte.

Dacă doriţi ca copilul dumneavoastră să urmeze o carieră muzicală, Ateneul vă poate ajuta să descoperiţi dacă are sau nu talent muzical, la cursul de canto organizat de institutie. Este un curs individual cu 4 şedinţe / lună la care participanţii stabilesc programul de comun acord cu domnul profesor Daniel Dobirceanu.

PROGRAM

Clubul de canto: prof. Daniel Dobirceanu.Taxa: 200 lei/ lună (individual). Frecventa: 4 sedinte/luna stabilite de comun acord. Locatie: sala Ifrim a Ateneului, situată la etajul 1.

Înscrierea la cursuri se face prin completarea și depunerea unei cereri tip pe care o puteți obține de la secretariatul instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00). Taxa se achită la fiecare început de lună la casieria instituției (program Luni- Vineri: 09.00-16.00).

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Curs de canto @Ateneul din Iasi”

  1. Dragan Lucian says:

    Exista vreo limita de varsta? Adica o fetita de 4 ani si jumatate poate participa la cursul de canto?

Scrie un comentariu: