Curs de agent turism/ghid la Iași din 15 octombrie 2015

afis Scoala de ghizi ATGR

Începând cu data de 15 octombrie 2015 va avea loc deschiderea cursului de agent turism / ghid la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Istorie, sala II.7, la orele 18.00. Cursul este organizat de Asociația Turistică Ghizii României din București anul acesta fiind a II-a ediție la Iași și a IX-a ediție la București.

Obiectivul principal al acestor cursuri este de a oferi participanților după absolvire locuri de muncă în domeniul turismului pe postul de ghid de turism local sau național, sau agent de turism.

Prin aceasta „Școală de ghizi” Asociația Turistică Ghizii României urmărește popularizarea în rândul tinerilor, și nu numai, a activităților montane ca o modalitate alternativă de petrecere a timpului liber, dar și oportunitatea de a obține Certificatul de Calificare în meseria de Ghid (Agent Turism – Ghid)- 8 luni sau de specializare (Ghid National de Turism – Tour Operator) – 3 luni.

Cursurile sunt susținute de personal calificat, de formatori în diverse domenii (geografie, turism, management, marketing, psihopedagogie si altele.) și sunt acreditate de ANC. La cursuri se pot înscrie de la persoane care au absolvit liceul până la persoane cu vârsta până la 62de ani. Oportunitățile acestui curs: participarea gratuită la cursurile teoretice, workshopuri în Iași, diplomă de calificare sau specializare de la ANC, obținerea atestatului de ghid de la ANT București, locuri de muncă în domeniu.

INSCRIERE

Înscrierile se pot face până în data de 20 octombrie, iar candidații ne pot contacta pe email
iasi@ghiziiromaniei.ro sau la sediul Agenției de turism Old Line Travel de pe bvd. Ștefan cel Mare, nr 8 (lângă Galeriile Comerciale). Persoană de contact – Coordonator Asociația Turistică Ghizii României Iași, Victoria Bejan, tel. 0742.570.246.

A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistică Ghizii României” este o organizație non-guvernamentală cu
sediul în București, înființată în luna iulie a anului 2007. A.T.G.R. este o asociație de tineret care
promovează turismul cultural, montan și ecologia, organizează proiecte de protecție a mediului,
evenimente sportive, tabere de aventură pentru copii, teambuilding-uri și multe alte activități
cu și pentru tineri. Cel mai mare proiect al asociației îl reprezintă Școala de Ghizi, ajuns la a IX-a
ediție.

INFO

Asociatia Turistică Ghizii României

ghiziiromaniei.ro

www.facebook.com/ghiziiromaniei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: