CURS CREATIE: Made my dress

Te-ai gandit vreodata sa iti creezi propria rochie? Acum ai oportunitatea sa iti creezi propria rochie, in mai putin de 8 ore cu designerul vestimentar Julia Toaders

Acest curs este pentru persoanele pasionate de modă care vor să aibă parte de o experientă unică dar și pentru persoanele care își doresc pe viitor să lucreze în industria modei. Acest curs este potrivit pentru începători care nu au folosit niciodată o mașină de cusut sau pentru cei care au cunoștințe de bază, dar care doresc o orientare practică în industria textilă. Vă oferă ocazia de a fi unic si creativ cu propriu stil.

Cursul I made my dress vă poate oferi o perspectivă pentru a continua în domeniu modei. Veți învăța abilitațile necesare pentru a folosi o mașină de cusut, surfilat, brodat dar și un echipament de călcat profesional. Puteti folosi o selecție de țesături în studio: bumbac, tafta, satin, tull, jerse, voal, lycra, stofa, catifea pe care le puteți folosi în mod gratuit pentru realizarea rochiei. Dacă doriți să vă aduceți propriu material textil, veți avea nevoie de cel puțin 1,5 m.

Cursul vă va oferi o prezentare amănunțită a principiilor și abilităților generale ale confecționării și coaserii de îmbrăcăminte, utilizând modelul de rochie dorit, fiecare implicând diferite ajustări și metode de construcție.  În acest curs de 8 ore veti trece prin toate tehnicile esențiale pe care le veți folosi în croitorie. De la măsurarea corpului tău până la noțiuni de creație și, bineînțeles, construcția unei rochii. Până la sfârșitul cursului veți putea: să calculați mărimea rochiei în raport cu măsurătorile corporale; utilizați șabloanele; selectați țesături adecvate; utilizați utilaje în condiții de siguranță și în mod corect; construiți îmbrăcămintea la un standard profesional. La fiecare pas, veti trece prin mai multe opțiuni pentru fiecare tehnica: de la finisajele cusăturii pana la aplicarea unui fermoar. Veți vedea că nu există niciodată o singură cale de a realiza creațile dorite. În modă nu trebuie să respectați întotdeauna regulile!

Ce obții de la acest curs:
Vei afla secretele din spatele unui atelier de creație și cunostințele în realizarea unei rochii pe măsura ta;
Rochia făcută după modelul creat de tine; Sfaturile designerului Julia Toaders ce țin de silueta ta și cum să te îmbraci corect din punct de vedere vestimentar; O mini ședință foto cu tine îmbrăcată în rochia pe care o vrei crea cu ajutorul nostru; Posibilitatea de a obține un job la casa de moda Julia Toaders; Diploma de participare.

Designerul Julia Toaders a studiat în Marea Britanie, facultatea de design vestimentar dar si in alte cateva tari. Are o vastă experiență în industria modei, lucrând de-a lungul timpului cu designeri din Romania si Marea Britanie Din 2016 a deschis casa de moda Julia Toaders unde a creat piese vestimentare unicate apreciate de clienți din toata lumea.

INSCRIERE

Acesta este un curs pentru începători.  Nu este necesar să aveți aptitudini de desen. Ti se vor pune la dispoziție toate materialele pentru a realiza rochia dorită. Cursul va fi organizat pentru 3 – 5 participanti. Discount 10% pentru 2 persoane. Pentru înscriere contactează organizatorii la juliatoaders@gmail.com. Bilete: www.eventbrite.com

INFO

Casa de moda Julia Toader

www.facebook.com/JuliaToadersDesigner/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: