Faza finală a Cupei României la Minifotbal are loc la Piatra Neamț

Faza finală a Cupei României la Minifotbal are loc la Piatra Neamț/ afisLa finalul acestei săptămâni la Piatra Neamț va avea loc unul dintre cele mai așteptate evenimente ale minifotbalului românesc, faza finală a Cupei României la Minifotbal. Astfel, în perioada 27-30 iunie 2013, va avea loc cea de-a patra ediției a cupei care până acum a fost câștigată în edițiile precedente de Cipricom Zalău, AS WMT Giroc Timișoara și Juventus Sibiu.

Minifotbalul românesc confirmă trendul ascendent pe care se află și atinge un nou record. Anul acesta Cupa României va fi organizată într-un format cu 52 de echipe, peste 1.000 de jucători de minifotbal, animați de plăcerea acestui frumos sport,  se vor afla la Piatra Neamț într-un maraton al minifotbalului.

Echipele vor fi repartizate în 4 urne valorice conform indicilor din clasamentul național, din care se vor forma 13 grupe. Câștigătoarele grupelor și cele mai bune 3 echipe de pe locurile al doilea se vor califica în faza superioară a competiției, duminică fiind programate finalele competiției.

”Succesul minifotbalului la nivel național se bazează pe o combinaţie de trei factori: o viziune de dezvoltare, un model managerial şi cooperare între toţi actorii implicaţi în acest proiect”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România.

Federaţia de Minifotbal din România este una dintre cele mai cuprinzătoare şi bine structurate organizaţii sportive din ţara noastră, numărând peste peste 30.000 de jucători legitimaţi, peste 2.000 de echipe înregistrate repartizate la nivelul a 36 de județe, iar echipa naţională este triplă campioană a Europei în condiţiile în care campionatul european de minifotbal reuneşte ţări cu mare tradiţie fotbalistică.

”Modelul de organizare pe care l-am promovat a făcut din Federaţia de Minifotbal din România un model de reuşită la nivel european, şi ne-a proiectat drept unii dintre promotorii puternici ai acestui sport la nivel mondial, o structură care se bazează la nivel național pe zeci de mii de jucători și organizatori care împărtășesc aceleași principii și valori”, ne-a declarat același Răzvan Burleanu.

INFO

Federaţia de Minifotbal din România

Adresă poştală: Știrbei Vodă, nr.150/26C, Sector 1, Bucureşti

Tel.: +40.21.781.36.36, Fax: +40.21.781.36.36

www.campionateminifotbal.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: