Cupa Romaniei la dans sportiv, editia 2015

Afis-Cupa-Romaniei

In perioada 2 – 4 octombrie 2015 , Iașul va deveni Capitala Dansului Sportiv prin organizarea a doua competiții excepționale: Cupa Palas și Cupa României, care vor avea loc în incinta PALAS MALL și Sala Polivalentă Iași.

La startul competitiei se vor alinia cei mai buni dansatori sportivi din tara, ce vor participa pe categorii de varsta.  Se va dansa, in cele doua zile de concurs, la cele doua sectiuni existente in dansul sportiv: sectiunea standard –  dansurile vals lent, tango, vals wienez, slow fox, quick step si sectiunea latino – dansurile samba, cha-cha, rumba,  passo doble, jive incepand cu sferturile sau optimile de finala, in functie de numarul de perechi, pana la marea finala .

Taxa de participare pentru debutanti: 80 lei, indiferent de numarul de competitii. Fete solo – 1 competitie: 40 lei; 2 competitii: 60 lei. Cupa Romaniei: 100 lei/pereche pentru o sectiune; 120 lei/pereche pentru doua sectiuni. Cupa Palas – oficial: 100 lei, indiferent de numarul de competitii. Inscrierile se fac pe site-ul FRDS, la pagina competitiei, pana la data de 1 octombrie 2015, ora 24:00

Confirmarea perechilor participante se va face in ziua concursului, conform programului. Toti sportivii trebuie sa aiba atat viza medicala valabila cat si vizele anuale catre FRDS, in perioada desfasurarii competitiei. Detalii suplimentare se pot obtine la adresa de e-mai: alin.frds@yahoo.com. Dimensiuni ring: 22×18 mp.

Intrare spectatorilor se face pe baza de bilet. Locurile din jurul ringului sunt pe baza de rezervare contra cost. Competitiile de la Sala Polivalenta au loc in perioada 3-4 octombrie 2015, conform programului prezentat mai jos. Festivitatea de premiere are loc duminica, 4 octombrie 2015, de la ora 22:40.

PROGRAM

program dans cupa

program dans 4 oct

Evenimentele sunt organizate de: Clubul Sportiv Reflex în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, D.J.S.T. Iasi,Cercul Militar Iași, Palatul Copiilor Iași sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

Invitați speciali: Mihai Petre, Laura Cosoi, Cătălin Moroșanu, Iulia Vântur.

INFO

Reflex Dance Academy Iasi

www.facebook.com/Reflex-Dance-Academy

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: