CUPA ROMANIEI 2012/ Gimnastele iesene cuceresc podiumul

La Sala Polivalenta din Bucuresti s-au incheiat intrecerile din cadrul Cupei Romaniei la gimnastica ritmica, sport olimpic, unde s-au intalnit cele mai bune gimnaste din tara, adunand la start aproape 100 de concurente. Clubul Scolar Sportiv „Anghel Saligny” din Iasi si-a reconfirmat valoarea, obtinand 6 medalii, 2 de aur, 3 de argint si una de bronz.

gimnastica ritmica iasi

Profesorii care au contribuit la obtinerea acestor rezultate deosebite sunt: prof. Catalina Radu, instr. Oana Cozma, instr. Mirela Minea si prof. Constantin Radu – coordonatorul clubului.

Federatia Romana de Gimnastica Ritmica permite la Cupa Romaniei un maxim de 2 sportive per club, per categorie, cu posibilitate de participare din cele 6 finaliste din Campionatul National. De la clubul iesean s-au calificat la categoria a III-a Juniori gimnastele Verdes Andreea, Popa Stefana si Ungureanu Andra. In consecinta Andra nu a putut concura, numarul maxim admis fiind deja atins; Andreea si Stefana au obtinut maximul posibil, locurile 1 si 2, respectiv aur si argint. La categoria a II-a Pavel Diana a obtinut argintul.

La categoria Mica Gimnasta cele mai bune din tara s-au dovedit a fi fetitele clubului „Anghel Saligny”, locul 1. Din ansamblu de aur au facut parte Isac Denisa, Taraboanta Maria, Cosarca Iustina, Curcudel Gabriela, Postu Claudia si Anitei Laura. Laura a obtinut si argint, iar Iustina si medalie de bronz, la individual compus.

Succesul in gimnastica ritmica este, ca in stiinta sau in arta, o afirmare a personalitatii, realizare a tot ce simti mai bine in tine, IMPLINIREA. Nimic nu iti da mai mult posibilitatea sa te confrunti, sa devii stapanul trupului si mintii tale decat PERFORMANTA!

INFO

www.frgr.ro/cuparomaniei2012

clubul-de-gimnastica.blogspot.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: