CUPA ROMANIEI 2012/ Gimnastele iesene cuceresc podiumul

La Sala Polivalenta din Bucuresti s-au incheiat intrecerile din cadrul Cupei Romaniei la gimnastica ritmica, sport olimpic, unde s-au intalnit cele mai bune gimnaste din tara, adunand la start aproape 100 de concurente. Clubul Scolar Sportiv „Anghel Saligny” din Iasi si-a reconfirmat valoarea, obtinand 6 medalii, 2 de aur, 3 de argint si una de bronz.

gimnastica ritmica iasi

Profesorii care au contribuit la obtinerea acestor rezultate deosebite sunt: prof. Catalina Radu, instr. Oana Cozma, instr. Mirela Minea si prof. Constantin Radu – coordonatorul clubului.

Federatia Romana de Gimnastica Ritmica permite la Cupa Romaniei un maxim de 2 sportive per club, per categorie, cu posibilitate de participare din cele 6 finaliste din Campionatul National. De la clubul iesean s-au calificat la categoria a III-a Juniori gimnastele Verdes Andreea, Popa Stefana si Ungureanu Andra. In consecinta Andra nu a putut concura, numarul maxim admis fiind deja atins; Andreea si Stefana au obtinut maximul posibil, locurile 1 si 2, respectiv aur si argint. La categoria a II-a Pavel Diana a obtinut argintul.

La categoria Mica Gimnasta cele mai bune din tara s-au dovedit a fi fetitele clubului „Anghel Saligny”, locul 1. Din ansamblu de aur au facut parte Isac Denisa, Taraboanta Maria, Cosarca Iustina, Curcudel Gabriela, Postu Claudia si Anitei Laura. Laura a obtinut si argint, iar Iustina si medalie de bronz, la individual compus.

Succesul in gimnastica ritmica este, ca in stiinta sau in arta, o afirmare a personalitatii, realizare a tot ce simti mai bine in tine, IMPLINIREA. Nimic nu iti da mai mult posibilitatea sa te confrunti, sa devii stapanul trupului si mintii tale decat PERFORMANTA!

INFO

www.frgr.ro/cuparomaniei2012

clubul-de-gimnastica.blogspot.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: