Cupa Preventis la badminton, editia a IV-a

cupa-preventis-badminton-20

In perioada 24-26 aprilie 2014, la Iasi are loc editia a IV-a a turneului de badminton Cupa Preventis, in organizarea Clubului Sportiv Preventis din localitate.  Fondul total de premiere pentru Cupa Preventis este de aproximativ 15.000 euro, premii de care vor beneficia toti participantii la turneu, indiferent de rezultatele obtinute

Competitia se desfasoara pe categoriile amatori incepatori, amatori avansati si veterani (+ 55 de ani), in probele de simplu, feminin si masculin, dar si in cele de dublu, feminin, masculin sau mixt.

Jocurile  debuteaza vineri, la ora 12:00, urmand sa fie reluate sambata, de la ora 09:00, in Sala Polivalenta din Iasi (Str. Palat 2).

Sambata, in Sala Polivalenta vor putea fi urmarite si partidele de pe tablourile principale. Duminica, 26 aprilie sunt programate meciurile finale din turneul feminin, liga A, simplu si dublu,  cu incepere de la ora 10:30.  Pentru a vedea programul complet al meciurilor CLICK AICI

CS Preventis Iaşi este clubul nr. 1 în România ca număr de membri şi ca activitate de organizare şi promovare a badmintonului şi în primele 3 cluburi din ţară ca performanţe sportive la nivelul categoriilor B şi C. Secţia de badminton, coordonată de către multipla campioană naţională şi balcanică dna. Alina POPA, vă invită să practicaţi unul din cele mai populare sporturi din lume (peste 250 de milioane de sportivi), sport ce poate fi practicat la orice vârstă, de la amatori la înaltă performanţă.

INFO

CS Preventis Iaşi

www.facebook.com/Badminton-Club-Preventis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: