Cupa Preventis la badminton, editia a cincea

badminton preventis

Clubul Sportiv Preventis are onoarea de a va invita la a cincea editie a Cupei Preventis la badminton, organizata in perioada 20-22 mai 2016.

Invitatia este adresata tuturor iubitorilor de badminton amatori (incepatori si avansati), veterani si alti ju8catori care nu sunt jucatori la categoria Elite in campionatul national. Competitia va ofera sansa de a va masura puterile cu alti jucatori din tara si de peste hotare si de a castiga un loc pe podium.

Evenimentul se va desfasura in Sala Polivalenta Iasi, Str. Palat 2. Sistemul de joc va fi cel mai bun din 3 seturi pana la 21 de puncte. Concursul se va desfasura pe grupe de cate 3-6 jucatori sau echipe. Din fiecare grupa primii 2 vor trece mai departe pe un tabel eliminatoriu de unde se va stabili cel mai bun concurent/echipa la fiecare proba si categorie in parte.

PROGRAM

Vineri, 20 mai 2016

  • incepand cu ora 15:00 – desfasurarea meciurilor in grupe si meciuri de pe tabelele eliminatorii. In functie de numarul de jucatori inscrisi si numarul de meciuri planificate, ora de incepere a meciurilor poate fi modificata de organizatori, dar nu mai devreme de ora 15:00.

Sambata, 21 mai 2016

  • incepand cu ora 10:00 – desfasurarea meciurilor ramase in grupe si meciurile de pe tablourile principale, inclusiv seminfinale.

Duminica, 22 mai 2016

  • incepand cu ora 10:00 – desfasurarea finalelor si festivitatea de premiere.

INFO

CS Preventis Iaşi

www.facebook.com/Badminton-Club-Preventis

PE ACEEASI TEMA:

Concursul international de amatori si veterani la badminton ”BBS, la Iasi

”Rotacup” – turneu de tenis de masa cu scop caritabil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Aventuri offroad cu ATV-uri Linhai

Cercetări arheologice sistematice la Scanteia, Iasi

Scrie un comentariu: