Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014, in direct si in exclusivitate la TVR

In acelasi ritm. O singura planeta! Din 12 iunie pana in 13 iulie, spectacolul fotbalistic al anului poate fi urmarit la TVR 1, TVR 2, TVR HD si pe TVR+.  Un total de 64 de partide de fotbal va transmite TVR in exclusivitate de la Cupa Mondiala FIFA, desfasurata in acest an in Brazilia.

59 de studiouri Mondial 2014 vor completa, de la Bucuresti, cu informatii si puncte de vedere pertinente, transmisiunile directe din Brazilia. In cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal, desfasurat in perioada 12 iunie-13 iulie, TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie ca este vorba despre transmisiuni in direct ale partidelor de fotbal, fie ca este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe.

TVR 1 si TVR HD vor avea cele mai multe ore de program de la evenimentul verii – cate 200 de ore fiecare, iar TVR 2 va aloca peste 20 de ore transmisiunilor sportive. Integral si in direct, internautii vor putea viziona Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014 online pe platforma video a TVR – tvrplus.ro – care este disponibila si pe mobil si pe tableta. Aici puteti descarca aplicatiile TVR+ pentru IOS si Android.

Sase jurnalisti vor comenta de la fata locului meciurile Cupei Mondiale: Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulica, Dragos Bocanaciu, Florin Mihoc si comentatorul Radio Romania Catalin Cirnu, care se alatura echipei TVR de comentatori. Narcis Selaru si Sorin Hobana vor asigura comentariul unor partide de la Bucuresti, iar Tudor Furdui si Cristi Mindru vor fi gazdele studiourilor Mondial 2014, care vor preceda partidele de fotbal.

Din cele 12 orase in care se desfasoara Cupa Mondiala in acest an, noi vom acoperi 8 orase: Brasilia, Rio de Janeiro, Salvador, Recife, Fortaleza, Natal, Sao Paulo si Belo Horizonte. Este prima data cand sase comentatori vor avea de acoperit un continent. Ne bazam pe sprijinul colegilor de la Bucuresti – producatorii, redactorii, comentatorii si prezentatorii redactiei sport a TVR. Va fi un superb maraton fotbalistic pentru care ne-am pregatit astfel incat telespectatorii nostri sa se bucure cat mai mult. TVR este singura televiziune din Romania care transmite Cupa Mondiala in direct, asa ca fani ai fotbalului va asteptam la TVR!”, a declarat Emil Hossu Longin, coordonatorul Departamentului Emisiuni si Stiri Sportive de la TVR. Jurnalistii Ovidiu Ioanitoaia si Dumitru Graur, antrenorii Aurel Ticleanu si Mihai Stoichita, dar si internationalul Gabi Popescu (participant la CM din ’98) vor fi specialistii invitati la studiourile Mondial 2014 pentru a comenta partidele, sansele de calificare ale echipelor in fiecare faza a campionatului, evolutii etc.

Programul complet al transmisiunilor TVR de la Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014 se gaseste AICI.

INFO

www.tvr.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: