Cupa ”Micul Sahist” la Iulius Mall

micul-sahist-iasi

În perioada 5 – 8 februarie 2015, aproximativ 100 de iubitori ai sportului minţii din întreaga regiune vor participa la Cupa „Micul Şahist”, de la IULIUS MALL. Cea de-a cincea ediţie a competiţiei va reuni atât copii şi seniori legitimaţi la cluburile de profil, cât şi amatori pasionaţi de şah.

Evenimentul va avea loc la parterul IULIUS MALL, în piaţeta Carrefour Market şi va include desfăşurarea a trei turnee.

Open-ul A general se adresează celor mai buni şahişti juniori din Iaşi, care se vor duela cu seniorii sportului minţii.Concursul se va desfăşura în sistem elveţian, de şapte runde.

La Open-ul B general, pentru titlurile de cei mai iscusiţi jucători de şah, vor concura doar copiii cu vârsta de până în 10 ani. Cei mici vor juca în sistem elveţian, de nouă runde. Cele două competiţii se vor derula în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică.

La cel de-al treilea turneu se pot înscrie amatorii care doresc să se întreacă în mutări inteligente pe tabla de şah. Concursul va avea loc sâmbătă şi duminică, de la ora 10.30. Spiritul competiţional al copiilor va fi răsplătit cu premii atractive: sume de bani, vouchere de cumpărături, cupe, medalii, diplome şi multe alte surprize.

Pentru program si alte detalii organizatorice, CLICK AICI!

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv „Micul Şahist” şi Federaţia Română de Şah.

INFO

Clubul Sportiv „Micul Şahist”

Web: www.miculsahist.ro

PE ACEEASI TEMA:

Campionatul Mondial Scolar de Sah 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Țara moartă”, de vineri în cinema

Sunday Funday la Cafeneaua Acaju

”Umorul salveaza vieti” – eveniment caritabil

Atelier gastronomic pentru copii

Scrie un comentariu: