Cupa liceelor Coca Cola 2014

Cea mai importantă competitie natională de fotbal între licee continuă si în 2014! Coca-Cola România deschide oficial anul fotbalului si dă startul înscrierilor în cea de-a treia editie a Cupei Coca-Cola. Anul acesta, liceenii înscrisi vor avea un motiv în plus să îsi dispute sansele în competitie – marele premiu este un cantonament la Roma alături de profesionisti din lumea fotbalului.

În cadrul cantonamentului de la Roma, echipele de fete si băieti câstigătoare ale Cupei Coca-Cola 2014 vor avea sansa să se antreneze în ritmul sportivilor de performantă, unde vor fi coordonate, testate si încurajate de profesionisti din lumea fotbalului. Înscrierile în Cupa Coca-Cola se desfăsoară în perioada  20 ianuarie – 13 februarie, iar regulamentul competitiei si formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.cupacoca-cola.ro.

Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îsi respectă promisiunea de a promova miscarea fizică, fiind un sustinător cu traditie al sportului de performantă, dar si al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activitătile fizice.

Pasiunile tinerilor trebuie încurajate, astfel încât să devină realitate. Anul acesta, pregătim un premiu special câstigătorilor Cupei Coca-Cola 2014, pentru a-i motiva să ajungă printre cei mai buni – un cantonament la Roma, care le va oferi experiente de neuitat. Ne bucură să vedem din ce în ce mai multi tineri dornici să se înscrie în competitie; în acest fel, reusim să încurajăm cât mai multi elevi să fie activi atât la scoală, cât si în timpul liber”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – România & Moldova.

Aflată la a treia editie de desfăsurare în scolile din România, Cupa Coca-Cola se adresează tuturor liceenilor care îsi doresc să atingă performante în fotbalul de sală. Editiile precedente au reunit la start aproximativ 9000 de elevi pasionati de fotbal din liceele din România.

INSCRIERE

Pentru a intra în competitie, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. Odată completat si semnat, formularul devine valid fie prin încărcarea lui pe site la sectiunea dedicată înscrierilor, fie prin scanarea si trimiterea lui prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numarul de fax 021.406.65.84.

PROGRAM

  • 20 ianuarie – 13 februarie: Perioada înscrierilor
  • 28 februarie – 11 aprilie: Faza pe oras
  • 25 aprilie – 11 mai: Faza regională cu centre de desfasurare  la Iasi, Oradea, Târgu-Mures si Pitesti
  • 23-25 mai: Faza finală ce va avea loc la Bucuresti

INFO

www.cupacoca-cola.ro

www.thecoca-colacompany.com

twitter.com/CocaColaCo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: