„Cupa Iasului”, Concurs National de Gimnastica Aerobica (editia a III-a)

cupa-iasului-editia-a-treia-concurs-national-de-gimnastica-aerobica-iasi-afisÎn perioada 28-29 septembrie 2013, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi se desfăşoară „Cupa Iaşului” ediţia a III-a, Concurs Naţional de Gimnastică Aerobică, organizat de Federaţia Română de Gimnastică, Clubul Sportiv de Gimnastică Gimnis Iaşi şi Palatul Copiilor Iaşi.

Competiţia se desfăşoară pe parcursul a două zile, prima fiind de acomodare cu spaţiul de concurs, iar cea de a doua, data concretă de desfăşurare a reprezentaţiilor.

La competiţie s-au înscris 10 cluburi din ţară, lotul de juniori din Republica Moldova, precum şi lotul naţional de juniori a Romaniei. Dintre cluburile participante amintim CS Farul Constanţa, CSS1 Constanţa, UNEFS Bucureşti, CSM Arad, CS Triumf Bucureşti, CS Urania Arad, CSG Gimnis Iaşi, CNS Cetate Deva.

Desfăşurat la nivel naţional, concursul „Cupa Iaşului” respectă regulamentele Federaţiei Internaţionale de Gimnastică în vigoare pentru ramura Gimnastică Aerobică. Competiţia este deschisă tuturor probelor şi categoriilor de concurs stipulate în Regulamentele de Desfăşurare a Competiţiilor interne de Gimnastică Aerobică ale Federaţiei Române de Gimnastică precum şi in Codul de Punctaj 2013-2016 al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică.

Este necesară o promovare a activităţii de gimnastică aerobică la nivel local şi regional, avînd în vedere dezvoltarea acestui sport pe plan naţional şi internaţional, a tendinţelor de acceptare a gimnasticii aerobice ca sport olimpic, precum şi lipsa unor evenimente similare atît în Iaşi cât şi în regiunea Moldovei care să promoveze practicarea acestui sport de către copii şi tineri.

INTRARE LIBERĂ!

INFO

www.romgym.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: