Cupa Hangariadei la minifotbal, editia I

cupa-hangariadei-minifotbal

Pentru că Hangariada sustine tinerii şi activităţile sportive, s-au gândit sa organizeze o competiţie de fotbal. Astfel, Scoala Ion Simionescu Iasi si Hangariada, in colaborare cu Aeroclubul Romaniei, Directia Judeteana de Tineret si Sport si Decathlon va invita la Cupa Hangariadei la Mini Fotbal, editia I.

PARTICIPARE

La competiţia sportivă desfăşurată cu ocazia acestui proiect se pot înscrie toţi elevii instituţionalizaţi din unităţile de învaţământ partenere, pe bază de tabel nominal semnat şi ştampilat de directorul unităţii de învăţământ respectiv.

Toţi elevii implicaţi în proiect trebuie să fie apţi din punct de vedere medical, în acest sens profesorul delegat având obligaţia să prezinte tabelul nominal cu vizita medicală pentru fiecare copil în parte, efectuată de medicul unităţii de învăţământ sau după caz, medicul de familie. În ceea ce priveşte criteriul de vârstă, sunt acceptaţi toţi elevii claselor V-VIII cu condiţia să fie nascuţi în anul 1999 sau mai tineri.

Elevii implicaţi în proiect trebuie să îndeplinească cumulativ toate condiţiile de participare menţionate mai sus. În caz contrar, orice dovadă a neîndeplinirii cel puţin a uneia dintre condiţii sancţionându-se cu până la descalificarea echipei din care face parte.

Nu se percepe taxă de participare, toate cheltuielile aferente urmând a fi suportate de către instituţiile organizatoare partenere . Regulamentul competitiei este disponibil AICI

ECHIPE SI PROGRAM

La prima editie a Cupei Hangariada se vor infrunta: Şcoala Gimnazială “Ion Simionescu”, Iaşi;  Şcoala Gimnazială “Ion Neculce”, Iaşi; Şcoala Gimnazială “Ion Hăulică” Ipatele, Iaşi; Şcoala Gimnazială Bodeşti, Iaşi;  Şcoala cu clasele I-VIII Balş, locaţia Boureni, Iaşi; Liceul Tehnologic “Petre P. Carp” Ţibăneşti, Iaşi; Locul de desfăşurare: Aerodromul “Alexandru Matei”, Iaşi.

Duminica, 17 mai 2015, Aerodromul Alexandru Matei, Iasi

  • 09.00 Deschiderea activităţii şi şedinţa tehnică
  • 09.30 Tragerea la sorţi
  • 10.00 Începerea competiţiei sportive
  • 15.30 Încheierea competiţiei sportive
  • 15.30-16.00 Festivitatea de premiere

INFO

Hangariada 2015

www.hangariada.ro

www.facebook.com/Hangariada

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: