Cupa Dance Energy / 22-23 septembrie 2012

cupa dance energy

 

In perioada de 22-23 septembrie 2012, Iasul devine capitala dansului sportiv, gazduind prima editie a CUPEI DANCE ENERGY, competitie organizata de catre clubul cu acelasi nume, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv (FRDS).

In cele doua locatii ale sale: Palas Mall (22 septembrie in intervalul orar 11-19) si Sala Polivalenta Iasi (23 septembrie 2012 in intervalul orar 9-22), Cupa Dance Energy reuneste peste 700 de sportivi din toata tara, peste 30 de reprezentanti ai FRDS ( Federatia Romana de Dans Sportiv printre acestea enumerandu-se si cunoscutul jurat al emisiunii Dansez pentru tine, MIHAI PETRE) dar si Gala Dance Energy ( aflata la a 3-a editie).

Concursul National Cupa Dance Energy  va cuprinde o gama variata de stiluri de dans, sportivii avand posibilitatea de a se inscrie la majoritatea categoriilor competitionale (de la concursurile de NEOFICIAL pana la categoriile de open), cei mai buni dintre acestea fiind rasplatiti cu diplome, medalii, cupe si cadouri din partea organizatorilor si sponsorilor.

PROGRAM

cupa dance energy program

Dance Energy Iasi

Asociatia clubul sportiv DANCE ENERGY IASI isi are ca scop principal promovarea , dezvoltarea si sustinerea activitatilor de dans sportiv , atat la nivel de amatori cat si la nivel de performanta, prin participarea la competitii nationale si internationale. Clubul are in prezent un total de 34 de perechi afiliate FRDS-ului (Federatia Romana de Dans Sportiv), acestea participand la peste 20 de competitii anuale atat in tara cat si in strainatate.

La numai 3 ani de la infiintarea clubului, Dance Energy Iasi ocupa un onorabil loc 4 in topul cluburilor romanesti, depasind astfel cluburi cu experienta, de peste 10 ani.  Acest top a fost realizat de catre reprezentantii Federatie Romane De Dans Sportiv ,bazandu-se pe locurile obtinute atat la Campionatul National  Sibiu 2012, unde Dance Energy a castigat o medalie de aur si 2 de bronz dar si pe cele de la competiile internationale: Dance Masters Bucuresti si German Open Championships.

INFO

Scoala de dans Dance Energy

Telefon: 0749110270/0749088977
E-mail: dance_energy_iasi@yahoo.com
Site: www.dance-energy.ro
facebook.com/cupadanceenergy

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: